DOLAR 32,5866
EURO 34,8096
ALTIN 2509,901
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tudors Dünya İyilik Günü’ne özel tasarladığı berelerin kârını Tohum Otizm Vakfı’na bağışlıyor

    Tudors Dünya İyilik Günü’ne özel tasarladığı berelerin kârını Tohum Otizm Vakfı’na bağışlıyor
    13.11.2019
    A+
    A-

    Sosyal sorumluluk çalışmalarına büyük önem veren Tudors Gömlek, Dünya İyilik Günü kapsamında iyilikler listesine bir yenisini daha ekliyor. Geçtiğimiz hafta Vodafone 41. İstanbul Maratonu’nda, 21 çalışanıyla otizme dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla iki kıta arasında koşan Tudors, 13 Kasım 2019 Dünya İyilik Günü kapsamında da tasarladığı özel berelerin kârını Tohum Otizm Vakfı’na aktaracak.

    Daha iyi bir dünya kurmak mümkün

    Dayanışma ve yardımlaşmanın önemine dikkat çeken Tudors Gömlek CEO’su Yaşar Ayayadın “Tudors bir halk markası. Biz halkın yüreğini temsil ediyoruz. Şirket olarak önceliğimiz ihtiyaç gördüğümüz konularda farkındalık oluşturmak, dayanışma ve yardımlaşmayı teşvik etmek. İyilik paylaştıkça çoğalır. Bu amaçla tüm dünyada kutlanan 13 Kasım Dünya İyilik Günü kapsamında mağazalarımızda satılacak berelerin kârını otizmli çocuklar için Tohum Otizm Vakfı’na bağış olarak aktaracağız” dedi.

    Yurtiçi ve yurtdışında toplam 225 noktada satış noktası bulunan Tudors Gömlek Krallığı’nın farkındalık ve bilinç kazandırmak amacıyla öncülüğünü yaptığı sosyal sorumluluk çalışmaları arasında; “Kadına şiddete son”,“Çalışan kadına 1 gün fazla izin”, babalar gününde “Sen de bir babalık yap” ve sokak hayvanları için “Bir kap su, bir yaşam” “Kurallara Uy, Kral Ol’’ gibi birçok proje bulunuyor.

    #tudorskrallığı #DünyaİyilikGünü #tohumotizmvakfı #otizm #sosyalsorumluluk

    13 Kasım Dünya İyilik Günü Hakkında: Dünya İyilik Hareketi ilk olarak 1998 yılında başladı. Hareketin üyeleri arasında Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya, Kanada, Çin, Brezilya, Fransa, İtalya, Hindistan, Japonya, Birleşik Arap Emirlikleri, Nijerya gibi ülkeler bulunmakta. Dünya İyilik Hareketi adıyla 1996 yılından beri birçok ülkede faaliyet gösteren kuruluş, bu günü, ”daha iyi ve daha merhametli bir dünya inşa etmek için tasarladıklarını” bildirmekte. Bu özel gün sayesinde, hiçbir ayırım yapmaksızın her bireye dünya vatandaşı olduğunu fark ettirmeyi amaçlayan kuruluş, Dünya İyilik Gününün sembolü olarak da kozmos çiçeğini seçmiştir. Bu seçimle, tıpkı kozmos çiçeğinin çeşitli renkleri gibi, dünyadaki insanların da çeşitliliği vurgulanmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.