DOLAR 32,3185
EURO 35,1291
ALTIN 2293,513
BIST 9056,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tüfekçioğlu Grup Ankara’da ‘Verra Cadde’ projesine imza atıyor

    Tüfekçioğlu Grup Ankara’da ‘Verra Cadde’ projesine imza atıyor
    17.09.2018
    A+
    A-

    İnşaat, eğitim ve mobilya sektöründe yaklaşık 53 yıllık deneyime sahip Tüfekçioğlu Grup, Ankara Cebeci’de ‘Verra Cadde’ projesini hayata geçiriyor. Bölgenin ilk yatırım amaçlı projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

     

    Ankara’nın köklü firmalarından Tüfekçioğlu Grup inşaatta yatırım amaçlı ‘Verra Cadde’ projesine imza atıyor. 1965 yılından bu yana inşaat, eğitim ve mobilya sektörlerinde faaliyet gösteren grubun, Ankara Cebeci’de temellerini atacağı proje 1+1, 2+1 ve 3+1 residence dairelerden oluşacak.

    Bölgenin ilk yatırım amaçlı residence projesine imza attıklarını belirten Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Tüfekçioğlu, grup olarak her zaman ülke ekonomisine katma değer sağlayacak projeler geliştirmeye özen gösterdiklerini söyledi.

    Tüfekçioğlu, “Bugüne kadar kendi arsa ve gayrimenkullerimiz üzerinde konut, otel, yurt ve işyeri inşa etmeye devam ettik. Ankara’da 18 yıldır Tüfekçioğlu Cebeci ve Kurtuluş olmak üzere iki ayrı yükseköğrenim kız öğrenci yurtlarımızla 5 yıldızlı otel konforunda hizmet vermeye devam ediyoruz. İnşaat sektöründeki yenilikçi yaklaşımımızla şimdi de aynı bölgede Cebeci’de ilk yatırım amaçlı 1+1, 2+1 ve 3+1 residence dairelerden oluşan ‘Verra Cadde’ projemizi hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Teslimlerini 2020’de gerçekleştirmeyi planladığımız projemizin metrekare fiyatı ise 5 bin liradan başlıyor” dedi.

    Projenin lokasyonuyla ilgilide detaylı bilgi veren Tüfekçioğlu, “Cemal Gürsel Caddesi’nde inşa edilen Kızılay Meydanı’na 15 dakikalık mesafede konumlanan ‘Verra Cadde’nin bölgeye göre kira getirisi de yüksek olacak. ‘Verra Cadde’ projemiz önünde yer alan Ankaray ve metro istasyonlarıyla sağlamış olduğu ulaşım kolaylığıyla da yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı. Üniversitelere ve Hacettepe ile Ankara Üniversitelerinin Tıp Fakültelerinin yanı başında konumlanan projemiz şimdiden öğrencilerin ve öğretim görevlilerinin ilgi odağı haline gelmeye başladı” diye konuştu.

     

    Hizmet vermiş olduğu tüm sektörlerde öncelikle müşterileri memnuniyetini ön planda tutan Tüfekçioğlu Grup, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.