DOLAR 32,3281
EURO 35,0728
ALTIN 2299,835
BIST 8996,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tüketiciler Tavuk Dünyası’nı ‘Yılın Restoranlar Zinciri’ seçti

    Tüketiciler Tavuk Dünyası’nı ‘Yılın Restoranlar Zinciri’ seçti
    18.12.2018
    A+
    A-

    Ayrıcalıklı konseptiyle yemek-içme sektöründe kendine açtığı yepyeni kulvarla lezzet severlerin dikkatini çeken Tavuk Dünyası, kazandığı ödüllere bir yenisini ekledi.

    Tavuk Dünyası, yapılan halk oylamasıyla birlikte ‘2. Türkiye Altın Marka Ödülleri’nde ‘Yılın Restoranlar Zinciri’ kategorisi ödülünü kazandı.

    Türkiye’nin global ve yerel markalarını bir araya getiren İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Türkiye Altın Marka Ödülleri” töreninin bu yıl ikincisi yapıldı.

    Yeme-içme sektöründeki yerini 2012 yılında alan ve bugün 43 ilde 170’in üzerinderestoranıyla konuklarını ağırlayan Tavuk Dünyası ise “2. Türkiye Altın Marka Ödülleri”gecesinden evine ödül ile döndü.

    Ödüller kapsamında bu yıl otomotivden enerji ve iletişime, sağlıktan, gıda, restoran, havayolu ve inşaata kadar farklı birçok sektörde faaliyet gösteren onlarca marka değerlendirildi.

    Tavuk Dünyası gerçekleştirilen halk oylaması sonucunda Yılın Restoranlar Zinciri kategorisinde %46’ya yaklaşan oy oranıyla ‘Yılın Restoranlar Zinciri Ödülü’nü almaya hak kazandı. Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center’de gerçekleşen ve 200 marka temsilcisini ağırlayan büyük organizasyonda ödülü Tavuk Dünyası adına Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu aldı.

    Volkan Mumcu: ‘Bizleri bu ödüle layık gören tüm tüketicilerimize teşekkür ediyoruz.’

    Törende yaptığı konuşmada bu derece anlamlı bir ödülü almaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Volkan Mumcu“Bundan 6 yıl önce bir yola çıkmıştık. Bu yolda ise sektörümüzde kendimize yepyeni bir kulvar açtık ve şu anda Türkiye’nin 40’tan fazla şehrinde 170’ten fazla restoranında konuklarını ağırlayan sevilen bir markaya dönüştük. Bu akşam ise özverili çalışmalarımızla yeni bir başarıya daha ulaşmanın haklı gurur ve heyecanını yaşıyoruz. ‘Yılın Restoranlar Zinciri’ kategorisinde kazanmış olduğumuz bu ödül; düzenlenen halk oylamasında jüri koltuğunda tüketicilerimiz oturduğu ve bizleri ‘onlar’ değerlendirdiği için çok daha anlamlı ve kıymetli. Bizleri bu ödüle layık gören tüm tüketicilerimize teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

    Tavuk Dünyası’nın Diğer Başarı ve Ödülleri

    2012-2015 yılları arasında kaydettiği yüzde 532’lik büyüme ile TOBB’un Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi Araştırması’nda gıda markaları arasında ilk 3’e giren Tavuk Dünyası, AVM markaları sıralamasında ise ilk sırada yer almıştı.

    Tavuk Dünyası, bu yıl ise Avrupa Birliği’nde Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından “Tüm Tüketicilere Tavsiye Edilen Marka” olarak belirlenmişti.

    Tavuk Dünyası’nın en sevilen ürünleri olan ‘Kekiklim’, ‘Şefin Tavası’ ve ‘Közlüce’Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü’nün (iTQi) 2018 yılı organizasyonu değerlendirmelerinde de 3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görülmüştü. 3 yıldır arka arkaya 3 farklı jüri heyeti tarafından ‘3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık bulunan Şefin Tavası ve Kekiklim’in elde ettiği bu kesintisiz başarı, aynı zamanda markaya ‘Kristal Lezzet Ödülleri’ni de (Crystal Taste Award) kazandırmıştı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.