DOLAR 32,5653
EURO 35,0002
ALTIN 2429,624
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TUMI ve Russell Westbrook’un yolları ‘19 Degree’ için kesişti

    TUMI ve Russell Westbrook’un yolları ‘19 Degree’ için kesişti
    02.06.2017
    A+
    A-

    Kaliteli seyahat, iş ve günlük kullanım çantalarının yanı sıra seyahat aksesuarları da sunan TUMI, NBA’in yıldız isimlerinden Russell Westbrook ile ortak bir koleksiyona imza attı. Seyahat dünyasının yıldızı ile NBA’in yıldızı, TUMI’nin ilk alüminyum seyahat koleksiyonu olan 19 Degree için hazırlanan ‘Seyahati Mükemmelleştirmek’ adlı kampanyada bir araya geldi.

    19 Degree Koleksiyonu, kullanıcısının kişiliğine de dokunan bir lüks ve inovasyon serisi olarak, seyahat alanında dönüm noktası şeklinde tanımlanıyor.

    Cesur bir yıldız!

    6 kez NBA All-Star şampiyonu olan ve 2 kez de NBA All-Star’da En Değerli Oyuncu seçilen Russell Westbrook, sahadaki hırçınlığı kadar cesur moda anlayışıyla da dünyaca ünlü. TUMI ve Russell Westbrook iş birliğiyle hazırlanan yeni koleksiyon, Westbrook’un en çok değer verdiği yer olan Oklahoma City’de hayat bulan sıra dışı yolculuğundan izler taşıyor.

    TUMI’nın Kreaktif Direktörü Victor Sanz, Russell Westbrook ile yapılan iş birliğini şu kelimelerle anlattı: “Hem 19 Degree kampanyası hem de bu yeni koleksiyon, bireylerin kendini keşfetmesi için tasarlandı. TUMI kullanıcılarının, kendilerini harekete geçirenin ne olduğunu fark etmelerini istedik. Bu koleksiyonda, büyüleyici insanların mükemmel seyahatlerinden kesitlere odaklanıyoruz ve onları takip ediyoruz. Russell Westbrook’un yolculuğu da sadece ilham verici değil; aynı zamanda istek de uyandırıcı! Çünkü o, onu neyin motive ettiğini, karşısındakine muhteşem bir şekilde yansıtabiliyor ve gören herkesin, kendilerini onun takımındaymış gibi hissetmelerini sağlıyor.”

    Russell Westbrook’un canlandırdığı 19 Degree kampanyasının kreatif direktörlüğünü Erwin Penland, direktörlüğünü ise Ben Quinn üstlendi. Tüm dünyada sosyal medya platformlarında, yazılı basında, ilanlar ve dijital çalışmalarla yürütülecek olan kampanya şimdiden büyük ses getirdi.

    TUMI’nin 19 Degree Aliminyum Koleksiyonu, gümüş, mat siyah ve pembe altın renk seçenekleriyle TUMI.com ile birlikte Kanyon TUMI mağazası, Beymen, Harvey Nichols, Galeries Lafayette Emaar mağazalarında satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.