DOLAR 32,5068
EURO 34,5765
ALTIN 2500,358
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tur Assist’ten tesisat problemlerinde online yardım

    Tur Assist’ten tesisat problemlerinde online yardım
    10.06.2017
    A+
    A-

    Türkiye’de asistans sektöründe 20 yılı geride bırakan, Tur Assist, konut ve işyerlerinde en sık rastlanan tesisat problemleri ve bunların çözüm yolları hakkında her türlü bilgiyi “tesisatturkiye.com” adlı blogunda topladı. Özgün içeriklerin yer aldığı blogda sudan elektriğe, kaloriferden doğal gaza kadar her tesisat sisteminde sıkça karşılaşılan sorunlar, bu sorunların sebepleri ve çözüm yolları sıralanıyor. Tur Assist’in faydalı bilgilere yer verdiği blogunda yer alan bilgilere göre, Türkiye’de en sık rastlanan tesisat problemi olarak su kaçağı ön plana çıkıyor.

    Yol yardımdan çekiciye, konut onarımdan hava ambulansına, seyahat acentesinden, marangoza kadar farklı alanlarda toplam 12 bini aşkın hizmet birimi ile hizmetler sunan Tur Assist, konut ve işyerlerinde en sık rastlanan tesisat problemlerinin çözümünde de müşterilerinin yanında yer alıyor. “tesisatturkiye.com” adı altında blog oluşturan Tur Assist, tesisat sistemlerinde sıkça karşılaşılan sorunları, bu sorunların sebeplerini ve çözüm yollarını sıralıyor. Blogda yer alan bilgilere göre kullanıcılar tesisat sistemlerinde en fazla su kaçağı sorunu ile karşılaşıyor. Yine tesisatturkiye.com bu sorunun yapılacak basit gözlemlerle de fark edilebileceğine değinirken, su kaçağının net tespiti ve onarımı için profesyonel firmalardan destek alınmasının önemine dikkat çekiyor. Blogda su tesisatının yanı sıra elektrik tesisatı, doğal gaz tesisatı, kalorifer tesisatı, tıkanıklık açma, çilingir hizmeti, cam hizmetleri, sıhhi tesisat gibi konularda bilgi tavsiye ve çözüm yolları da mevcut.

    Yeni binalarda sorun beklenenden daha çok
    tesisatturkiye.com blogunda; “Türkiye’deki su tesisatlarında yaşanan arızaların dağılımına bakıldığında, temiz su tesisatı ve pis su tesisatı arızaları hemen hemen eşit paya sahip. Yine sanılanın aksine, yeni binalarda yaşanan su tesisatı arızaları azımsanmayacak kadar çok. Pis su tesisatlarında görülen arızalar, tıkanıklık gidermek için yanlış kimyasalların kullanılması gibi kullanıcı hatalarından meydana geliyor. Yine pis su tesisatlarında oluşan arızalar eski binalardaki boruların çürümesi gibi tesisatın kullanım ömründen ya da yanlış malzeme seçimi, malzemelerin birleştirilmesi esnasındaki işçilik hatası gibi yapısal problemlerden kaynaklanıyor. Temiz su tesisatlarında görülen arızalar ise ağırlıklı olarak işçilik ya da malzeme hatalarından oluşuyor. Kalorifer tesisatı hariç, temiz su tesisatlarındaki kullanıcı hatası yok denecek kadar az” analizi ön plana çıkıyor.

    Tur Assist, verdiği konut yardım hizmetleriyle de ön plana çıkıyor. @Home Pratik, @Home Plus ve @Home VIP olmak üzere 3 ayrı seçenekle sunulan “@Home konut yardım paketleri”, içerdiği farklı teminatlarla tüketicilerin ihtiyaçlarına göre, meydana gelebilecek acil durumlarda 7/24 konut ve işyerlerine koruma sağlıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.