DOLAR 32,5311
EURO 34,8745
ALTIN 2485,655
BIST 9539,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Turanlar Group 2018 yeniliklerini Yapı Fuarı’nda lanse edecek

    Turanlar Group 2018 yeniliklerini Yapı Fuarı’nda lanse edecek
    02.05.2018
    A+
    A-

    1953’ten bu yana yapı sektöründe varlık gösteren Turanlar Group kuruluşu olan Vezirköprü Orman Ürünleri 8-12 Mayıs tarihlerinde TÜYAP Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Yapı Fuarı’nda yeni koleksiyonlarını, ürün ve hizmetlerindeki yeniliklerini tanıtacak.

    Uluslararası kalitede hizmet veren dünyaca ünlü yapı malzemeleri ve teknolojileri zirvesi olanYapı Fuarı’na düzenlendiği ilk yıllardan bu yana katılan Vezirköprü Orman Ürünleri en yeni koleksiyonlarını ve hizmetlerini bu fuarda sektör profesyonelleri ile buluşturacak.

    Fuarın sektör profesyonellerini, nihai tüketiciyi, yurtdışından gelen yatırımcıları bir araya getiren önemli bir platform olduğunu söyleyen Peli Parke Marka ve İletişim Yöneticisi Meltem Öztaş bu yıl fuarda Loft Koleksiyonu’nu ve bu koleksiyondaki yenilikleri ön plana çıkaracaklarını söyledi.

    Loft’un yüzeyindeki doğal görünümüyle diğer koleksiyonlardan daha farklı bir yerde durduğunu sözlerine ekleyen Öztaş, Loft’a yeni renk seçenekleri eklediklerini, koleksiyonun ürün çeşitliliği ile her mekana uygun çözümler üretebileceğini de belirtti.

    Öztaş ‘’Loft Koleksiyonu’nun yanı sıra geçtiğimiz yıl üretimine başladığımız Peli DK’daki (dekoratif iç mekan kapıları) yeniliklerimiz standımızda yer alacak.

    Fuar katılımı hakkında da görüşlerini bildiren Öztaş, bu tür büyük platformların yeni ihracat fırsatları yarattığına inanıyor. Fuarlarda iş hacminin arttığını düşünen Öztaş, yerli ve yabancı yatırımcılarla bu tür büyük platformlarda buluşmanın gerekliliğini savunuyor ve bu konuda yatırımlar yapmaya devam edeceklerini de sözlerine ekliyor.

    Peli stand tasarımını birçok prestijli ödülün sahibi olan mimar Dicle Hökenek’e dizayn ettirdi. Vezirköprü Orman Ürünleri 12. Hol 241 No’lu stantta ürünlerini tanıtacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.