DOLAR 32,3274
EURO 35,0867
ALTIN 2298,984
BIST 8982,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tureks Stone İtalya’da yoğun ilgi gördü

    Tureks Stone  İtalya’da yoğun ilgi gördü

    Tureks Stone, iddialı yeni ürünleriyle yer aldığı İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen Cersaie Fuarı ile Verona’da gerçekleştirilen fuarda katılımcılardan tam not aldı. Rönesans öncesi sanatçılardan Cellini, Rönesans dönemi resssamı Masaccio ve fütürist akımdan ilham alan Tureks Stone, yeni koleksiyonlarıyla 2018 yılına damgasını vurmaya hazırlanıyor.

    Eylül ayında İtalya’da düzenlenen iki uluslararası fuarda yeni ürünleriyle yankı uyandıran Tureks Stone, sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı. Cersaie ve Marmomacc fuarlarında 2018 yılında trend yaratacak ürünlerini tanıtan Tureks Stone, yeni koleksiyonları kadar stand tasarımlarıyla da göz doldurdu.

    Doğa ile sanat birleşince

    Rönesans döneminin en önemli ressamlarından Masaccio’nun perspektif çalışmaları ile Rönesans öncesi heykeltıraş ve mücevher tasarımcısı Cellini, fütürist Balla ve Boccioni, Tureks Stone’un Cersaie 2017’de tanıttığı yeni ürünlerine ilham kaynağı oldu. Tureks Stone’un doğal taşa modüler üç boyut kazandıran yeni ürünleri Yiğit Özer tarafından tasarlandı. Elica ve Ottomana serisi doğal tekniklerle renklendirildi. Metalic ve indigo gibi renk ve desenleri içeren doğal taşlar ise Tureks Atelier tarafından bir araya getirildi.

    Sektörün dünya vitrini

    2017 Cersaie fuarının sektörün dünya çapında en büyük organizasyonu olduğunu ifade eden Tureks Stone Yöneticisi, Yüksek İç Mimar Gökçen Anlı, bu yıl İtalya’da katıldıkları iki fuarda dünya vitrinine çıktıklarını ve gördükleri yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

    Dekorasyonda doğal ürünlerin dünya genelinde yükselişe geçtiğini ve yeni trendin doğaya dönüş olduğunu belirten Anlı, Tureks Stone ürünlerinin özellikleri hakkında şunları belirtti: “Ürünlerimizin temelini doğadan çıkan malzemeler ve renkler oluşturuyor. Bu ürünleri tasarımcılarımızla yenilikçi koleksiyonlara dönüştürüyoruz.”

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.