DOLAR 32,5342
EURO 34,9043
ALTIN 2439,002
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tureks Stone’dan siyah ve beyaz uyumu

    Tureks Stone’dan siyah ve beyaz uyumu
    11.10.2017
    A+
    A-

    Tureks Stone, sadelikten yola çıkarak, renk karmaşasından uzak, net çizgilerden oluşturduğu yeni koleksiyonlarındaki mermerler ile siyah ve beyaz uyumunu mekanlarınıza getiriyor.

    Dünyanın en popüler ikilileri arasında yer alan siyahla beyaz, Tureks Stone ile mekanlarınıza geliyor. Tureks Stone’nun yeni koleksiyonlarında yer alan siyah ve beyaz mermer karolar modern görüntüsüyle göz kamaştırıyor. Beyazın sadeliğini siyahın şıklığı ile bütünleyen farklı geometrik formlara sahip koleksiyonlar, hem klasik hem de modern bir görünüm isteyenlerin tercihi oluyor.

    Farklı doku ve tasarım alternatifleriyle farklı zevklere zengin alternatifler sunan koleksiyon, duvar, zemin ve tezgah arkalarında rahatlıkla kullanılabiliyor. Güvenli ve uzun ömürlü kullanımıyla mekanlara kalıcı çözümler sunan seri, Tureks Stone’in 1.Levent ve Tuzla’da bulunan  showroomunda kullanıcılarını bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.