DOLAR 32,5319
EURO 34,8617
ALTIN 2429,572
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Spor ve Gayrimenkul sektörünü buluşturan projedeki 134 dairenin tamamı satıldı

    Spor ve Gayrimenkul sektörünü buluşturan projedeki 134 dairenin tamamı satıldı
    18.12.2022
    A+
    A-

    Galatasaray Spor Kulübü ve  Nevita  iş birliği çerçevesinde satışa sunduğu Mecidiyeköy’deki GS LEO Residence, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda görkemli bir organizasyonla tanıtıldı. Muhteşem ışık gösterisi eşliğinde gerçekleşen konserlerle izleyenlerin unutulmaz bir gece yaşadığı lansmanda, Leo Residance projesi büyük ilgi gördü.

    Satışa sunulan 134 dairenin tamamının satıldığı lansmanda Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, sporcular, camia mensupları, Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal ile Nevita üyeleri, spor, sanat camiasının önemli simaları ve gayrimenkul sektörünün önde gelen isimleri yer aldı.

    “GALATASARAY’A YAKIŞAN ASLAN GİBİ BİR PROJE”

    Başkan Dursun Aydın Özbek, sahneye çıkarak yaptığı konuşmada GS Residence projesinde emeği geçenlere teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

    Sevgili Galatasaraylılar hepiniz hoş geldiniz. Mecidiyeköy’de bulunan gayrimenkulümüzün doğru koşullarda geliştirilip değerlendirilmesi, kulübümüzün ileriki dönemde atacağı adımları kolaylaştırması açısından büyük bir önem arz ediyor. Bizim için çok değerli olan bu projede emlak piyasasında global anlamda güçlü bir şirketle, özellikle yabancı yatırımcılar konusunda beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayan Nevita ile çalıştık. Basın toplantısında ifade etmiştim değerli Galatasaraylılar. Galatasaray’a yakışan aslan gibi bir proje olacak demiştim. Bugün ifade etmek isterim ki lansman öncesinde projemizin büyük bölümünde imza aşamasına gelmiştik. 134 tane dairemizin satıldığını görmek istiyordum. Projemize ilgi gösteren bütün Galatasaraylılara, bütün bu projeye destek veren herkese son derece büyük bir teşekkür gönderiyorum.”

    “Değerli Galatasaraylılar, İmza töreninden sonra büyük bir talep patlaması oldu. Yüzde 70 oranındaki daireyi satışa sunalım dedik. Kısa sürede sona ereceğini tahmin etmiştim. Dolayısıyla bu projede emeği geçen herkese, özellikle Faruk kardeşime çok teşekkür ediyorum. Çok büyük emek sarf ettiler. Yabancılara satış konusunda çok büyük deneyimleri var. Onlara verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Projede büyük teşekkürü hak eden diğer bir kişi de Sportif A.Ş.’de başkanvekilim olan değerli kardeşim Erden Timur gerçekten çok iyi bir Galatasaraylı. Her konuda fedakar, Galatasaray için gerektiği her yerde hazır, fedakarlıktan kaçınmayan çok değerli kardeşim. Bu projede çok büyük emek verdi. Ona teşekkürlerimi gönderiyorum” dedi.

    “ÇOK YOĞUN TALEP ALDIK”

    Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal ise şu konuşmayı yaptı:

    “Galatasaray camiasına, başta Dursun Özbek Başkanım olmak üzere Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur abime, tüm yönetim kurulu üyelerine, genel kurulu üyelerine, Nevita International firmamıza güvendikleri için, böyle bir sorumluluğu paylaşma konusunda bizleri tercih ettikleri için şükranlarımı sunuyorum. Galatasaray bizim için çok değerli. Çok önemli bir marka. Sayın başkanım, biz geçtiğimiz hafta sizlerin nezaretinde yaptığımız basın toplantısında ilk bu iş birliğinden bahsettik. Mecidiyeköy projemizden bahsettik.”

    “Samimi olmak gerekirse, son bir haftada yurtiçinden ve yurtdışından o kadar çok yoğun talep aldık ki inanın ki telefonları yetişmekte zorluk çektik. Satış ofislerimize yönlendirdik. Oralarda da insanlar önden bir bilgi alabilmek adına satış temsilcinize görüştüler ve bugün de buraya gelen misafirlerimizden önceden bilgi alanlar var. Bugün burada bilgiye sahip olanlar var. Bugün Galatasaray’ın marka gücünü, çözüm ortaklarımızın başarılı çalışmalarına şahit olmaktan son derece mutluyum.”

    “Böylesine anlamlı bir gecede sizlerin huzurunda olmaktan şeref duyuyorum. Çok teşekkür ediyorum. Galatasaray Gayrimenkul A.Ş.’nin genel müdürü Mehmet Akif abime de teşekkür etmek istiyorum. Kendisi bu süreçlerin buraya gelmesinde çok emek verdi. Tabii ki en büyük teşekkürü de büyük Nevita ailesi adına sizlere sunmak istiyorum.”

    Bengü, Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrasının verdiği muhteşem konserlerle organizasyon sona erdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.