DOLAR 32,5414
EURO 34,8802
ALTIN 2430,556
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Turizm sektörünün en iyileri seçildi

    Turizm sektörünün en iyileri seçildi
    17.12.2018
    A+
    A-

    Eczacıbaşı Profesyonel’in ana sponsorluğunda gerçekleşen, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği’nin (POYD) geleneksel gala gecesi, turizm sektöründeki önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen ve ‘QM Awards’a ev sahipliği yapan galada sektörün en iyi yönetilen kuruluş ve projelerine ödül verildi.

    Ev dışı tüketim sektöründe yüksek kalite ve hizmet standartları ile işletmelere profesyonel çözümler sunan Eczacıbaşı Profesyonel, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği’nin her yıl gerçekleştirdiği gala gecesinin ana sponsoru oldu. Titanic Hotel Golf Belek’te 13 Aralık tarihinde gerçekleşen geceye POYD üyeleri ve turizm sektörünün önemli oyuncuları katıldı.

    “Turizm sektöründeki paydaşlarımıza desteğimizi sürdüreceğiz”

    Quality Management – QM Awards 2018 Ödülleri’nin bu yılki mottosu “Be the best” oldu. Gala gecesine katılarak turizm sektörüne yönelik değerlendirmelerde bulunan Eczacıbaşı Profesyonel Pazarlama Müdürü Pelin Özbilgin yıllardır omuz omuza başarıya yürüdükleri turizm sektörü üyeleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. 2018 yılında turizm sektöründe yakaladıkları ivmeyi 2019 yılında artırarak devam ettirmeyi hedeflediklerini açıkladı. Turizm sektörü paydaşlarının ihtiyaçlarına yönelik ürün, hizmet, eğitim ve proje sunmaya devam edeceklerini aktaran Özbilgin, turizm sektöründeki paydaşlarına desteği vermeyi sürdüreceklerini vurguladı.

    Turizm sektörünün en iyileri QM ödüllerine kavuştu

    Türkiye turizm endüstrisinde kaliteli yönetimin önemini vurgulamak ve sektörde katma değer sağlamak amacıyla gerçekleştirilen gala gecesinde, Quality Management – QM Awards 2018 Ödülleri sahiplerini buldu. 2010 yılından bu yana düzenlenen QM Awards, kurumsallaşma ve markalaşma sürecinde önemli mesafeler kat etmiş olan otel, grup, yatırımcı, bölge, tur operatörü, acente, kişi, kurum ve özel teşebbüsleri, takdir ve teşvik ederken, Türk turizminde katma değer sağlamayı amaçlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.