DOLAR 32,5732
EURO 34,9962
ALTIN 2429,609
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türk Ev Tekstili Frankfurt’a baharı getirdi..

    Türk Ev Tekstili Frankfurt’a baharı getirdi..
    18.01.2018
    A+
    A-

    Baharın her dokunuşunun hissedileceği EVTEKS, sadece kendi coğrafyasına değil tüm dünyada güçlü bir etki yaratmaya hazırlanıyor. Ev tekstiline önemli bir soluk getirecek olan Nisan Etkisi (April Effect) lansmanı, Almanya’nın Frankfurt kentinde 10 Ocak tarihinde düzenlendi. ‘EVTEKS Nisan Etkisi’ lansman toplantısı TETSİAD Başkanı Ali Sami Aydın, CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel ve trend sunum firması Nelly Rodi’nin baş tasarımcısı Vincent Gregorie’nın katılımı ile gerçekleşti.

    Bu yıl, tazelik, yenilik, uyanış ve buluşma temaları ile konseptlendirilen ve baharın her dokunuşunun hissedileceği EVTEKS, sadece kendi coğrafyasına değil, dünyaya da daha güçlü hazırlanıyor.

    Dünyanın en büyük iki ev tekstili fuarından biri olan EVTEKS – 24. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS), CNR EXPO Yeşilköy’de CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık ve Türkiye Ev Tekstili Sanayici ve İşadamları Derneği (TETSİAD) iş birliğinde 24-28 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenecek. EVTEKS, 1.000’den fazla markayı dünyanın dört bir yanından 150 bin ziyaretçiyle buluşturacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.