DOLAR 32,5989
EURO 34,8161
ALTIN 2493,226
BIST 9473,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türk kablo sektörü Türk Prysmian’ın “Geleneksel İftar Yemeği”nde bir araya geldi

    Türk kablo sektörü Türk Prysmian’ın “Geleneksel İftar Yemeği”nde bir araya geldi
    03.06.2019
    A+
    A-

    Türk Prysmian Kablo’nun her yıl düzenlediği ve Türk kablo sektörünün buluşma gecesi olarak kabul edilen Geleneksel İftar Yemeği, bu yıl          21 Mayıs Salı akşamı, 300’den fazla kişinin katılımıyla gerçekleşti. İstanbul’da CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenen iftar yemeğinde sektör gelişmeleri de gündeme getirildi.

     

    Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo’nun geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği etkinliği, bu yıl İstanbul’da CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlendi. Geleneksel hale gelen iftar yemeğine, sektörün önde gelen isimlerinin de arasında bulunduğu 300’den fazla kişi katıldı. 21 Mayıs Salı akşamı düzenlenen yemek, sektör gelişmelerinin paylaşıldığı, geçmiş yılların anılarına yenilerinin eklendiği, keyifli bir ortamda gerçekleşti.

    Türk Prysmian Kablo’nun Yurtiçi Satış Direktörü Etem Bakaç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Bakaç geceyle ilgili olarak şunları söyledi; “Türk Prysmian Kablo olarak, Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonumuz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Değerli iş ortaklarımızın desteği ile başarılı projelere imza atıyoruz. Her yıl sektörü bir araya getirdiğimiz iftar yemeğimiz geleneksel bir hal alarak sektörün buluşma noktası haline geldi. Bu özel gecemize katılan herkese teşekkür ediyorum. Türk kablo sektörünün paydaşlarının da bu organizasyon ile bir araya geldiğini ve paylaşımlarının arttığını görmek ve hep birlikte olmak bizleri son derece mutlu ediyor.” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.