DOLAR 32,5451
EURO 34,992
ALTIN 2427,112
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türk Pop müziğin güçlü sesi Sertab Erener Panora AVM’de

    Türk Pop müziğin güçlü sesi Sertab Erener Panora AVM’de
    02.08.2017
    A+
    A-

    Türk pop müziğin sevilen ismi Sertab Erener PanoraPark’ta Başkentliler ile buluşacak.

    1992 yılında çıkardığı ilk albümü “Sakin Ol” ile müzik dünyasına giriş yapan ve bu zamana kadar birçok albümünü sevenleri ile buluşturan Sertab Erener, 9 Ağustos’ta Panora AVM’de eşsiz bir yaz akşamı yaşatacak. 48. Eurovision Şarkı Yarışması’nda ülkemizi başarı ile temsil eden ve 167 puan ile birincilik getiren güçlü ses, güzel sohbetiyle de güne renk katacak.

    Hadise ile başlayan yaz konserleri, 19 Temmuz’da Serkan Kaya, 2 Ağustos’ta Koray Avcı’ya ev sahipliği yapmıştı. Sertab Erener ile devam eden ünlü rüzgârı 23 Ağustos’ta sahne alacak olan Hakan Altun ile taçlanacak. Konserlerin kapanışı ise arabesk ve fantezi müziğin sevilen ismi Linet tarafından yapılacak. PanoraPark konserleri ile coşkuyu yaşamak ve çift kişilik davetiye kazanmak isteyenlerin konserlerden bir hafta önce toplamda 200 TL’lik alışveriş yapması yeterli olacak.

    PanoraPark konserlerinin yanı sıra Panora Teras konserleri ile de yaz neşesi yaşatan Panora AVM, bu sahnede de yıldızlara ev sahipliği yapmaya devam edecek. 28 Temmuz Gökhan Türkmen konserleri ile müzik keyfi yaşatan gecelere; 18 Ağustos’ta Simge eşlik edecek. Ücretsiz gerçekleşen konserler 8 Eylül’de Fettah Can ile devam ederken, 20 Eylül’de Derya Uluğ ile son bulacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.