DOLAR 32,5509
EURO 34,965
ALTIN 2427,158
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türk Prysmian Kablo Mudanya sahilinde çalışanları ile çevre temizliği yaptı

    Türk Prysmian Kablo Mudanya sahilinde çalışanları ile çevre temizliği yaptı
    05.12.2019
    A+
    A-

    Türk Prysmian Kablo 2019 Sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında sahil temizliği etkinliği düzenledi. “Denize en çok mavi yakışır” mottosuyla Bursa Mudanya’daki fabrikalarının önündeki sahili temizleyen Türk Prysmian Kablo çalışanları, 2 saatte sahilden 320 kg çöp topladı. Sahil temizliği etkinliğine Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Servet Usta’nın yanı sıra Mudanya İlçe Emniyet Müdürü Serdar Makineci ve Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanı Binbaşı Serkan Kılıç gibi yetkililer de katıldı.

    Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo, sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında sahil temizliği etkinliği düzenledi. Geleceğe sürdürülebilir bir doğa mirası bırakmak hedefiyle çalışanlarıyla Bursa, Mudanya’da bulunan fabrikalarının önündeki sahili çöplerden arındırdı. 78 çalışanın tırmık, kürek gibi ekipmanlar ile ve eldiven giyerek katıldığı etkinlikte 2 saatte 320 kg plastik, sigara izmariti, kağıt, cam ve birçok çöp toplandı. Etkinliğe Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Servet Usta, Mudanya İlçe Emniyet Müdürü Serdar Makineci, Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanı Binbaşı Serkan Kılıç ve Mudanya Belediye Meclis Üyesi Ali Polat da katıldı ve Türk Prysmian Kablo’ya fabrikalarının yer aldığı Mudanya’ya verdikleri destekten ötürü teşekkürlerini iletti.

    “Denize en çok mavi yakışır” sloganıyla sahili tertemiz yaptılar

    Temizlik etkinliğine katılarak çalışanlarla birlikte çöp toplayan Türk Prysmian Kablo CEO’su Cinzia Farisè, “Sürekli dile getirdiğimiz gibi biz sadece bir kablo firması değiliz. 55 yıldır fabrikamızın bulunduğu Mudanya’ya destek olmaya, katkımızı sunmaya ve değer katmaya devam ediyoruz. Bugün de burada gönüllü çalışanlarımızın katılımı ile Mudanyamızın çevresine, doğasına ve denizine katkımızı tekrar gösterme fırsatı bulduk. Bu çalışma içerisinde birebir yer almış ve çevre temizliğine katkı sağlamış olmaktan dolayı çok mutluyum.” diye konuştu.

    Temizliğe “kapı önünden” başladıklarını söyleyen Türk Prysmian Kablo İnsan Kaynakları Direktörü Aysun Kalmık ise, “Sürdürülebilirlik vizyonumuz kapsamında çevre bizim için en önemli konulardan biri. İçinde bulunduğumuz doğayı gelecek nesillerden emanet aldık. Bu emanete en iyi şekilde bakmamız ve korumamız gerekir. Biz de “denize en çok mavi yakışır” sloganıyla yola çıktık ve daha yaşanabilir, güzel ve temiz bir çevre için yaklaşık 78 gönüllü çalışanımızla fabrikamızın önündeki sahili temizledik. Önümüzdeki günlerde bu kapsamda farklı etkinliklerimiz de olacak.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.