DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türk Prysmian Kablo’nun Üretim Akademisi dünyaya eğitim veriyor

    Türk Prysmian Kablo’nun Üretim Akademisi dünyaya eğitim veriyor

    Türk Prysmian Kablo, Mudanya fabrikasında bulunan Üretim Akademisi’nde Prysmian Group’un dünya çapında birçok farklı noktasından gelen çalışanlarına yönelik eğitim programları düzenliyor. Prysmian Group’un gelecekteki üretim müdürlerinin ve fabrika direktörlerinin yetiştirilmesi amacı ile kurulan Üretim Akademisi’nde 2018 yılı sonuna kadar 402 kişiye eğitim verildi.

     

    Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group, gelecek vaat eden yöneticilerini eğitim almaları için Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo’nun Bursa’nın Mudanya ilçesinde yer alan fabrikasına gönderiyor. Üretim Akademisi’nde, 2018 yılı sonuna kadar 32 farklı ülkeden 402 gelecek vaat eden yönetici adayı eğitim aldı.

    Küresel kariyer yapmanın yolu Mudanya’dan geçiyor

    Prysmian Group’un farklı operasyonlarından gelen mühendislerin eğitilmesi amacıyla, Mudanya’da kurulan Üretim Akademisi’nin tercih edilmesinin, Türk Prysmian’a duyulan güvenin en büyük göstergesi olduğunu dile getiren Türk Prysmian Yönetim Kurulu Başkanı ve Fabrika Direktörü Halil Kongur, “Türk Prysmian olarak Mudanya’daki fabrikamızda hayata geçirdiğimiz Üretim Akademimiz, üretim eğitimi için mükemmellik ve uzmanlık merkezi olarak öne çıkıyor. Prysmian Group’un ekibimize ve çalışmalarımıza duyduğu güvenle eğitimlerimizi son hızıyla sürdürüyoruz. Önümüzdeki dönem içerisinde de geleceğin üretim müdürlerini ve fabrika direktörlerini yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

    Hedef yılda 200 kişiye eğitim vermek

    Üretim Akademisi’nde, Prysmian Group’un geleceğin üretim müdürlerinin ve fabrika direktörlerinin keşfedildiğinin ve yetiştirildiğinin altını çizen Türk Prysmian İnsan Kaynakları Direktörü Aysun Kalmık ise “Üretim Akademisi’nde görev alan eğitmenlerimiz tarafından verilen eğitimler ile çalışanların performanslarının artırılmasını hedefliyoruz. İlk günden bugüne, Akademimizde Grubun ve Türk Prysmian’ın yaklaşık 60 küresel ve yerel uzmanı tarafından 185 eğitim günü gerçekleştirildi; 31.500 eğitim saati boyunca, 32 farklı ülkeden 402 katılımcıya, 20 farklı eğitim verildi. Türk Prysmian olarak eğitimlerimize hız kesmeden devam etmeyi planlıyoruz. Yeni dönem hedeflerimiz arasında, yılda ortalama 200 kişiye daha eğitim vermek bulunuyor” dedi.

    Üretim Akademisi’ndeki eğitimler çalışanların deneyim seviyelerine göre gruplandırılıyor. Bu kapsamda, 1–3 yıl arası kablo deneyimine sahip mühendisler için “Üretimin Esasları” eğitim programı, 3-8 yıl arası deneyime sahip orta kademe yönetim kadrosu için “İleri Üretim” eğitim programı, 8 yıldan fazla tecrübeye sahip orta kademe yönetim kadrosu için ise “Üretimde Mükemmellik” eğitim programı düzenleniyor. Prysmian Kablo, bu eğitim programları kapsamındaki yaklaşımları ile Prysmian Group içerisinde öne çıkarken, kablo sektörüne de yatırım yapmayı sürdürüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.