DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türk Prysmian Kablo’nun yeni CEO’su A-Takımı yetkili satıcıları ile buluştu

    Türk Prysmian Kablo’nun yeni CEO’su A-Takımı yetkili satıcıları ile buluştu

    Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonuna yeni CEO olarak Cinzia Farisè’nin atanmasının ardından, A-Takımı yetkili satıcıların katılımıyla özel bir buluşma düzenlendi. Buluşmada Cinzia Farisè’ye “Hoş Geldin” dileklerini ileten A-Takımı yetkili satıcıları, sektörde fark yaratan çalışmalarına dair hedeflerini de tazeledi.

    Kablo sektörünün dünya devi Prysmian Group’un Türkiye operasyonu, 1 Eylül 2019 tarihinden itibaren bir kadın yöneticiye emanet. Yeni CEO Cinzia Farisè ile tanışmak ve tebrik etmek için düzenlenen özel organizasyonda bir araya gelen Türk Prysmian Kablo’nun pazarlama, satış ve Müşteri Koordinasyon Merkezi ekipleri ile A-Takımı yetkili satıcıları, Farisè’ye yeni görevinde başarı dileklerini iletme fırsatını buldu. 18 Eylül Çarşamba günü Point Hotel Barbaros’ta düzenlenen özel etkinlikte bir konuşma yapan Türk Prysmian Kablo Yurtiçi Satış Direktörü Etem Bakaç tüm satış ekibi ve A-Takımı adına Cinzia Farisè’yi tebrik ederek, “Sayın Cinzia Farisè gerek yöneticilik alanında gerekse de kablo sektöründe Prysmian bünyesinde çok deneyimli bir isim. Uzun yıllara dayanan deneyimi, birikimi ve başarılı çalışmalarıyla Türk Prysmian Kablo Ailesi’ne de çok şey katacağına inancımız tam. Kendisine tüm satış ekibimiz ve A-Takımımız adına “Aramıza Hoş Geldiniz” diyerek, başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

    Tüm ekibe tek tek teşekkür eden Türk Prysmian Kablo CEO’su Cinzia Farisè ise, “Türk Prysmian Kablo’nun hem sektörde hem de Grubumuz içerisindeki bilinirliği çok iyi. İşini tutkuyla yapan ve alanında uzman olan, sektörünün en iyisi Satış & Pazarlama ekibimiz ve A-Takımı yetkili satıcılarımız ile birlikte çalışacağım için çok mutluyum ve heyecanlıyım. ‘Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz’ misyonumuz doğrultusunda, firmamızın tarihindeki en iyi sayfalarından birini daha yazmak üzere sahip olduğumuz azim ile, alanında en prestijli projelerde yer almayı sürdüreceğiz” dedi.

    Yeni CEO Farisè görevine başladı

    2005-2014 yılları arasında Prysmian Group bünyesinde çeşitli yöneticilik görevlerinde bulunan Cinzia Farisè, Erkan Aydoğdu’nun grubun Güneydoğu Asya ve Pasifik Bölgesi CEO’luğuna atanmasının ardından Prysmian Group’un Türkiye operasyonunun yeni CEO’su oldu. 2005-2011 yıllarında Prysmian İtalya SpA Satış Direktörlüğü, 2011-2014 yılları arasında Prysmian Group Hindistan CEO’luğu, 2013-2014 yılları arasında da Prysmian Group’un İtalya Genel Merkezi’nde Enerji ve Altyapı Business Unit Global Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüten Cinzia Farisè, başarılı çalışmalarına Türkiye’de devam edecek.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.