DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türk Prysmian Kablo’ya “Sektör Lideri” ödülü

    Türk Prysmian Kablo’ya “Sektör Lideri” ödülü

    Türk kablo sektörünün öncü firması Türk Prysmian Kablo, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından, 6 Aralık Cuma akşamı 46’ncısı düzenlenen “Ekonomiye Değer Katanlar-2019 Ödül Töreni”nde “Sektör Liderleri” kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

     Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından gerçekleştirilen, ‘Ekonomiye Değer Katanlar-2019 Ödül Töreni’nde “Elektrik-Elektronik” kategorisinde “Sektör Lideri” ödülünü alırken, Bursa’nın büyümesine katkı sağlayan “Ekonominin Kahramanları” arasında bu yıl da öne çıktı.

    “Türkiye’nin yerli üretim gücüne değer katıyoruz”

    2019 yılında da Bursa’ya ve ekonomiye sağladığı katkılarla sektöründe liderliği sürdüren Türk Prysmian Kablo’nun CEO’su Cinzia Farisè aldıkları iki ödülle de gurur duyduklarını belirterek “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz’ misyonumuz doğrultusunda üretim tesislerimizin olduğu Bursa’nın yanı sıra Türk ekonomisine, Türkiye’nin yerli ve katma değerli üretim gücüne de değer katmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sektörümüze yönelik eğitim programlarımız ve yeni nesil ürün ve sistem geliştirme çalışmalarımız ile Türk kablo endüstrisinin gelişmesine yatırım yapmaya devam ediyoruz. “Türk kablo sektörünün “Ar-Ge’ye en çok harcama yapan” şirketi olarak sadece kablo sektörü değil, birçok sektörün gelişimine katkıda bulunduğumuz çalışmalarımızın bu ödüllerle taçlandırılması bizi daha da iyisini yapmak için motive ediyor.” diye konuştu.

     “Türk Prysmian Kablo 1964’ten bu yana yatırım yapıyor”

    “Sektör Lideri” ödülü ile birlikte, Türk Prysmian Kablo ayrıca, “Kurumlar Vergisi” kategorisinde onuncu sırada yer aldı. Türk Prysmian Kablo’nun ödüllerini, CEO Cinzia Farisè ve Yönetim Kurulu Başkanı & Fabrika Direktörü Halil Kongur aldı. 1964 yılından bu yana fabrikasının yer aldığı Mudanya’da, Bursa’da faaliyetlerini sürdüren Türk Prysmian Kablo gerek teknolojilerini gerekse kapasitesini arttırmak üzere, birçok yatırım yapıyor. Alanında uzman ve deneyimli ekibi ile, Türk kablo sektöründe gerçekleştirdiği “ilk”ler, imzasını attığı projeler ve bu doğrultuda elde ettiği başarılar ile öne çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.