DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türk seramiğinin uzmanı Londra’da

    21.09.2018
    A+
    A-

    Seramik ve porselen sektörünün yenilikçi ve uzman markası Seranit, ustalığını bu kez Londra’da sergiliyor. Mimari ve tasarım dünyasının merkezinde olan Londra’daki Clerkenwell Road’da açılan Türk Ticaret Merkezi’nde yenilikçi showroomuyla yerini alan Seranit’in yüksek kaliteli ve özgün tasarımlı portföyü Avrupa pazarıyla buluştu. Global düzeyde proje pazarında yer almak için Londra’nın çok doğru bir yatırım olduğunu belirten Seranit Genel Müdürü Ahmet Mandıracı, “Ürün portföyümüzü de buna uygun geliştirdik” dedi 

    Kurulduğu ilk günden bugüne kadar birçok yeniliğe imza atan ve sayısız ödül ile başarısını kanıtlayan seramik ve porselen sektörünün uzman markası Seranit, sınırları aşıp yurt dışına açıldı. Mükemmellik yolculuğunda tüm paydaşlarını dahil ederek ilerleyen, toplumuna ve dünyaya katkı sunan öncü bir dünya markası olmayı hedefleyen Seranit’in Londra’da açılan showroomu, vizyonuna uygun bir biçimde artık Londra’daki Türk Ticaret Merkezi’nde (Turkish Trade Center) hizmet verecek. Merkez’in açılışı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın da teşrifiyle gerçekleşti.

    Londra çok doğru bir adım

    Londra’nın mimarlık ve tasarım firmalarının dünyadaki en önemli merkezlerinden biri olduğunu belirten Seranit Genel Müdürü Ahmet Mandıracı, “Hem Londra’daki projelerde yer almak hem de global düzeyde proje pazarında yer almak için Londra’nın çok doğru bir yatırım olduğunu düşünüyoruz. Showroomun merkezi lokasyonda olması da çok önemli” dedi. Showroomda tam zamanlı olarak kendi personellerini çalıştıracaklarını ifade eden Mandıracı, “Seranit farklılığını, en kaliteli, etkin ve hızlı bir şekilde müşterilerimize ulaştırmayı amaçlıyoruz. İngiltere zaten uzun yıllardır faaliyet gösterdiğimiz ve yakından tanıdığımız bir pazar. Bu yüzden showroomda sergilenen portföyün çok önemli bir kısmı, halihazırda iyi bildiğimiz Avrupa pazarına uygun olarak geliştirildi” diye konuştu.

    Türk seramiğini tanıtacak

    5 yıl öncesine kadar Türk seramiği mimarlık dünyasında yüzde 6 oranında tanınırken şu an bu oran yüzde 50’lere kadar çıkmış durumda. Bu rakamı daha da artırma amacıyla yola çıkan Seranit’in, Türk Ticaret Merkez’inde yer alan bağımsız bölümü, 52 metrekare showroom alanı ve 8 metrekarelik ofisten oluşuyor. Türkiye’den firmalara ait bağımsız bölümler ve toplantı salonu, sekretarya gibi ortak alanlarla hizmet verecek olan Türk Ticaret Merkezi, zemin katı ile birlikte toplam 5 kat ve 1.155 metrekarelik alana sahip. Aynı zamanda mimarlık ve tasarım firmalarını da bünyesinde toplayacak Merkez, Ekim ayında yapılması planlanan özel bir etkinlikle bölgedeki seçkin mimarlık ve proje ofislerinin ziyaretine açılacak.

    Adres: Turkish Trade Center  26-29 St Cross Street, London, EC1N 8UH

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.