DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türk tasarımcılar dshestyle.shop’da buluşuyor

    Türk tasarımcılar dshestyle.shop’da buluşuyor
    13.11.2018
    A+
    A-

    Mart ayında Sitare Kalyoncuoğlu ve Şebnem Atay ortaklığında hayata geçen kadın platformu D’She Style, önümüzdeki günlerde ülkemizin gelecek vadeden başarılı kadın tasarımcılarını bir araya getirecek.

     

    Zarif ve modern bir stil destinasyonu olan D’She Style, “Mutluluk “BEN”den başlar “BİZ”e yayılır” mottosuyla hayata geçirdiği alışveriş sitesi ile modaya farklı bir yön vermeyi amaçlıyor. Kendi alanında başarılarıyla kabul görmüş yerli tasarımcıları www. dshestyle. shop’da buluşturacak olan platform, kadınların tüm alışveriş ihtiyacına yanıt verebilmeyi amaçlıyor.

     

    Dünyanın ilk kadın tavsiye platformu D’She Style bünyesinde yer alan alışveriş sitesinde; Barrus, Diyar, Naibi, MYNAMEISO, Un Poco, Bassique, Accouchée,  Deux Beautes, Fiolas, La Dolce Passione, VBJ, S’style, Parla, Sorbe gibi markalar  yer alıyor. Kadınlara sağlıklı beslenme, spor, kalıcı makyaj, güzellik-bakım konularında tavsiyeler veren D’She Style, alışveriş sitesi içerisinde kadınlara her daim güzel ve genç kalabilecekleri paketler de sunacak.

     

    Kendi dalında uzman birçok kadının tavsiyelerini platformda ele alan D’She Style, bugüne kadar Revna Demirören, Arzu Sabancı, Demet Sabancı, Pınar Altuğ, Dr Dilek Avşar, Cansen Kut, Balçiçek Pamir, Taylan Kümeli gibi  birçok isme de platformda yer verdi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.