DOLAR 32,3167
EURO 35,0638
ALTIN 2279,588
BIST 9019,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türk tekstilciden Jeremy Meeks markası

    03.09.2019
    A+
    A-

    Sabıka fotoğrafları paylaşım rekorları kırınca bir anda dünya çapında ‘’en yakışıklı mahkum’’ olarak anılan ve şöhret yolu açılan Jeremy Meeks, kendi adını taşıyacak moda markası için bir Türk tekstil firması ile anlaştı. 15 milyon Euro değerindeki marka işbirliği için taraflar imzayı attı. Türk tekstil firması Goldtex, Jeremy Meeks markasını İstanbul’da üretecek ve buradan tüm dünyaya satacak. Firmanın ilk yıl için öngördüğü tahmini ciro 50 milyon Euro

    ‘’Mavi gözlü haydut’’, ‘’en yakışıklı mahkum’’ olarak adını hafızalara yazdıran, artistik karizması ile Hoolywood ünlülerine taş çıkartan Jeremy Meeks, kendi adıyla yaratılacak bir giyim markası için İstanbul’a geldi. Amerikalı ünlü model Meeks, tekstil üretimi yapan GoldTex adlı bir dış ticaret firması ile masaya oturdu. Jeremy Meeks adıyla anılacak koleksiyon için taraflar arasında 15 milyon Euro’luk yatırım anlaşması imzalandığı öğrenildi. İşbirliği kapsamında; Jeremy Meeks İstanbul’da 3 gün kalarak firmanın diğer koleksiyonları için kamera karşısına geçti.  Tekstil firması Goldtex’in 2020 sonbahar kış koleksiyonu iç ve dış çekimlerinde Jeremy Meeks’e 3 yabancı kadın manken de eşlik etti.

    4 ay içerisinde tüm dünyada satışa sunulacak

    GoldTex yetkililerinden yapılan açıklamaya göre; Jeremy Meeks satış üzerinden de komisyon alacak. Jeremy Meeks markasıyla üretilecek kadın erkek fashion markası ürünler 4 ay içerisinde vitrinlere çıkarak; Jeremy Meeks hayranlarıyla buluşacak. Jimmy Sanders, Auden Cavill markalarının da yaratıcısı olan Goldtex firmasının kurucusu Caner Ün; ‘’Kendisine teklif yaptık. Bizi tercih etmesinin sebebi başka projelerde yaptığımız işbirliği ve bizim dünya çapındaki diğer koleksiyonlarımızdaki kalite çizgimizdir’’ dedi.

    İlk yıl hedefi 50 milyon Euro ciro, dünya çapında 20 mağaza

    Jimmy Sanders, Auden Cavill gibi markaların katalog ve üretimlerini yaparak ihraç eden Goldtex; Jeremy Meeks markasını da İstanbul’dakj üretim tesislerinde tasarlayıp üreterek tüm dünyada satışa sunacak. İlk yıl 20 mağaza ve cornerlar, ikinci yıl 70, üçüncü yıl 100 mağazaya erişilmesi planlanıyor. 15 milyon Euro yatırım yapılan Jeremy Meeks markası için hedef ciro olarak ilk yıl için 50 milyon Euro, ikinci yıl için 100 milyon Euro öngörülüyor. Türk tekstil firması Goldtex Asya, Arap ülkeleri ve Rusya’dan mağaza talepleri alıyor.

    Sabıka fotoğrafları paylaşım rekorları kırmıştı

    ImageHırsızlık suçundan hükümlü eski suçlu Jeremy Meeks,  2014 yılında silah bulundurmaktan ve polise mukavemetten tekrar yakalandığında hayatı bir anda değişti. Kaliforniya Polis Departmanı’nın Facebook’ta ilanını yayınlamasıyla ‘en yakışıklı mahkum’ olarak önce Amerika’da, sonra dünya çapında tanındı. Sabıka fotoğrafları bir anda sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Serbest kalmasıyla birlikte Meeks’e teklif üstüne teklif yağdı ve modellik kariyeri başladı. Meeks artık dünya sosyetesinin de ilgi odağıydı. Eski mahkum yeni model eşini aldattığı haberleriyle gündeme geldi. Top Shop’un varisi Chloe Green ile birlikte fotoğrafları medyaya yansıdı. Meeks, sosyetik sevgilisi Chloe Green ve müstakbel kayınpederine ait mega yatla Bodrum’a tatile gelmişti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.