DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türk Telekom Prime ve Özsüt’ten ‘Tatlı’ iş birliği 

    Türk Telekom Prime ve Özsüt’ten ‘Tatlı’ iş birliği 
    01.09.2017
    A+
    A-

    Türk Telekom Prime, Özsüt ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle müşterilerinin hayatlarına kat kat lezzet katıyor. 5 Eylül – 5 Aralık tarihleri arasındaki kampanya kapsamında Özsüt’ten bir sütlü veya şerbetli tatlı alan Türk Telekom Prime müşterilerine bir kazandibi veya 2 top dondurma hediye olarak sunulacak.

    Türk Telekom, ayrıcalıklı hizmetler dünyasının kapılarını aralayan Prime markası ile müşterilerinin hayatına renk katmaya devam ediyor. Türk Telekom Prime, Türkiye’nin 46 ilinde hizmet veren Özsüt ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında müşterilerinin hayatlarına kat kat lezzet katıyor. 5 Eylül – 5 Aralık tarihleri arasında Özsüt’ten bir sütlü ya da şerbetli tatlı alan Türk Telekom Prime müşterilerine, bir kazandibi veya iki top dondurma hediye olacak.

    Bu lezzetli ayrıcalıktan yararlanmak isteyen Türk Telekom Primelıların SMS yoluyla kampanyaya başvuru yapmaları ve katılım şifresi almaları yeterli olacak. Türk Telekom Prime mobil hat sahipleri sadece PRIME OZSUT; Türk Telekom Prime Evde İnternet hat sahipleri ise PRIMEOZSUT yazdıktan sonra bir boşluk bırakarak TC Kimlik numaralarını ekleyerek bu mesajı 6262’ye göndermeleri, ardından gelen katılım şifresini Özsüt mağaza yetkilisine iletmeleriyle lezzetli ikramların tadını çıkarabilecekler.

    *Kampanyaya tekrar katılım için yeni şifre alınması gerekmektedir.

    *Kampanyaya bir günde en fazla iki kere katılma hakkı bulunmaktadır. 

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.