DOLAR 32,5382
EURO 34,9153
ALTIN 2437,297
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Turkcell Platinum İstanbul Night Flight konserler serisinin yıldızları Marriott Hotel Şişli’de

    Turkcell Platinum İstanbul Night Flight konserler serisinin yıldızları Marriott Hotel Şişli’de
    24.05.2018
    A+
    A-

    İstanbul Marriott Hotel Şişli, 20 Mayıs’tan 29 Ekim’e kadar devam edecek olan Turkcell Platinum Night Flight konserler serisinin yıldızlarını hem otelde hem de kuliste ağırlıyor. Events Across Turkey organizasyonuyla Türkiye’nin ilk müzesi olarak bilinen ülkemizin önemli tarihi değerlerinden Aya İrini’de gerçekleşecek konserler İstanbullu sanat severleri dünya starlarıyla buluşturuyor.

    İstanbul Marriott Hotel Şişli, 20 Mayıs’tan 29 Ekim’e kadar devam edecek olan Turkcell Platinum Night Flight konserler serisinin yıldızlarını İstanbul’da ağırlıyor. Events Across Turkey organizasyonuyla Türkiye’nin ilk müzesi olarak bilinen ülkemizin önemli tarihi değerlerinden Aya İrini’de gerçekleşecek konserler İstanbullu sanat severleri dünya starlarıyla buluşturuyor.

    Organizasyon kapsamında 20 Mayıs’ta Raul Midon sahne aldı. 26 Mayıs Cumartesi akşamı Imamyar Hasanov & Mercan Dede & Mısırlı Ahmet & Cenk Erdoğan § Chamber Orchestra ilk kez birlikte Aya İrini’de sahne alacaklar. Sonbaharda da devam edecek konserlerde 8 Eylül’de Marc-Andre Hamelin, 15 Eylül’de Valentina Lisitsa, 29 Eylül’de Karsu, 30 Eylül’de Gidon Kremer, 13 Ekim’de Piano Battle, 27 Ekim’de Salut Salon ve 29 Ekim’de de An Epic Symphony & Mor ve Ötesi ilk kez senfoniyle sahneye çıkacaklar.

    İstanbul’da gerçekleşen kültür sanat etkinliklerini her fırsatta destekleyen İstanbul Marriott Hotel Şişli, Turkcell Platinum Night Flight konserler serisinin resmi konaklama ve sanatçılara özel catering sponsoru olarak organizasyonda sahne alacak sanatçıları otelde, ve Aya İrini’deki kulislerinde rahat ettirmek için üst düzey konfor ve kusursuz hizmet yaklaşımıyla tüm imkanlarını kullanıyor. Marriott markasının “The Great Room” konsepti ile yeniden tasarlanan Marriott Şişli’deki lobi konforunu sanatçılara konser öncesi ve sonrasında maksimum rahatlık sağlamak amacıyla Aya İrini’deki kulislere taşıyan otel, aynı zamanda özel catering hizmetiyle sahne öncesi hazırlık surecini en kusursuz şekilde desteklerken konser sonrası da tekrar enerji depolamaları için sanatçılara en sevdikleri yemek ve atıştırmalıkları hazırlıyor. Aya İrini’de konser alanına giderken Marriott Şişli’nin standına uğrayan sanat severler o gece sahne alan sanatçının ağırlandığı odayı, kullandığı restoranı, sağlık kulübünü ve spa’yı sanal gerçeklik gözlüğüyle 3 boyutlu gezip inceleyebiliyorlar.

    Aya İrini’nin büyülü atmosferinde sınırlı sayıda dinleyiciyle gerçekleşen Turkcell Platinum Night Flight konserlerinin biletleri biletix üzerinden satışa sunuluyor. Marriott Şişli’nin sosyal medya hesaplarını takip edenler, konserler öncesinde yapılan yarışmalarla her konser için 2 kişilik bilet kazanma şansını yakalıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.