DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Turkcell Platinum Istanbul Night Flight konserleri başladı

    Turkcell Platinum Istanbul Night Flight konserleri başladı
    27.05.2019
    A+
    A-

    Turkcell Platinum “İstanbul Night Flight” konserleri serisinde ünlü ‘’Shine’’ filminin efsanevi piyanisti David Helfgott, Aya İri’nin büyüleyeci atmosferinde İstanbullulara muhteşem bir konser yaşattı.

    Turkcell Platinum’un ana sponsorluğunda, Events Across Turkey organizasyonuyla düzenlenen “Turkcell Platinum İstanbul Night Flight” konserleri 25 Mayıs Cumartesi muhteşem bir performans ile açıldı.

    “Turkcell Platinum İstanbul Night Flight” dinleyicisine “Bahçede Kim Var?” konseptiyle Deniz Tuzcuoğlu’nun, Aya İrini’nin bahçesinde verdiği mini konserin ardından Topkapı Sarayı’nın birinci avlusunda bulunan ve Türkiye’nin ilk müzesi olarak bilinen, ülkemizin en önemli tarihi yerlerinden biri olan Aya İrini’de gerçekleşen David Helfgott konseri İstanbul muhetem bir konser izleme fırsatı yaşadı.

    Topkapı Sarayı’nın 1. avlusunda bulunan, dünyanın ilk müzesi olarak da bilinen ve ülkemizin en önemli tarihi büyülü yerlerinden biri olan Aya İrini’de gerçekleşen bu eşsiz konserde David Helfgott, Zuhal Müzik’in katkılarıyla 1853 yılından beri dünyanın en iyi piyanolarının üreticisi Steinwaymodel piyanosunu kullandı.

    Aya İrini’nin büyülü atmosferinde gerçekleşen “Turkcell Platinum İstanbul Night Flight” konser serisinde müzikseverler, Burgan Bank ve Bahçeşehir Üniversitesi’nin de katkılarıyla; 29 Ekim’e kadar Karsu, Sarah Chang, Ye-Eun Choi & Dmitry Shishkin, Olga Scheps, Fazıl Say, Berlin Staatskapelle String Quartet ve An Epic Symphony § Sertab Erener ile buluşacaklar.

    Turkcell Platinum’un ana sponsorluğunda, Events Across Turkey organizasyonuyla düzenlenecek “Turkcell Platinum İstanbul Night Flight” konserlerinin biletleri ise biletix.com.tr’den ve etkinlik günleri etkinlik gişesinden temin edilebilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.