DOLAR 32,3752
EURO 35,0593
ALTIN 2326,882
BIST 9117,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Turkey Golden Palm Awards Ödülleri Halk Oylamasıyla Belirlendi

    Turkey Golden Palm Awards Ödülleri Halk Oylamasıyla Belirlendi
    11.05.2018
    A+
    A-

    GECEYE DESTEK VEREN SPONSORLARDAN OKTAY ÖZ TEŞEKKÜR PLAKETİNİ ALDI.

    Altın Palmiye Magazin tarafından, bu yıl 5.si 7 Mayıs 2018 Pazartesi Swissotel The Bosphorus‘da düzenlenen ’Zer Altın Palmiye Ödülleri ’’ halk oylaması sonucu sahiplerini buldu. Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Plevne Konutları’na imza atan Suzuki Atik Otomotiv’in Kurucusu ve Başkanı Oktay Öz, gecenin sponsorlarından biri olarak teşekkür plaketi aldı.

     Altın Palmiye Ödülleri’nin 5’incisi, bu yıl uluslararası olarak ‘’Turkey Golden Palm Awards‘’ adıyla dün gece gerçekleşti. ’5 Yılda 5 Yıldız’’ sloganıyla kültür, sanat, müzik, medya, ekonomi gibi yaşama dair her kategoriden ödüller sahiplerini buldu.

    Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Plevne Konutları’na imza atan Suzuki Atik Otomotiv’in Kurucusu ve Başkanı Jeoloji Mühendisi Oktay Öz, teşekkür plaketini Jessica May’in elinden aldı.

    Oktay Öz, “Kentsel dönüşüm 2012 yıllarında başladı. İçerisinde olduğumuz yıllarda ise ciddi hız kazandı. Gaziosmanpaşa’da bitmiş olan Essenora projemizde oturum başlamıştır. Gaziosmanpaşa’nın girişinde   Tem otoban üzerinde yer alan Plevne Konutları projemiz var. Yılın sonlarına doğru kullanıma açılacak olan Kabataş-Beşiktaş-Mahmutbey metro hattı Plevne Konutları’nın içinde yer alıyor. Projemiz İstanbul’un her yeri ile bağlantılı… Plevne Konutları ile birlikte, Gaziosmanpaşa’ya açık AVM tarzında ilk ticari konsept geliyor. Halkımıza Gaziosmanpaşa’nın tamamen çehresini değiştirecek nitelikli bir proje getiriyoruz.  Gaziosmanpaşa’da yirmi senedir Atik Otomotiv olarak önce Skoda şimdide SUZUKİ Satış-Servis-Yedek Parça 2. el olarak faaliyetimizi sürdürüyoruz. Altın Palmiye Ödülleri demografik açıdan çeşitli sektörlerin ve sanatçıların bir araya geldiği bir organizasyon… Bu geceye destek vermekten gurur duyuyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.