DOLAR 32,5406
EURO 34,8847
ALTIN 2425,63
BIST 9716,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye genelindeki 300 bayisiyle büyüyor

    Türkiye genelindeki 300 bayisiyle büyüyor
    12.11.2018
    A+
    A-

    Banyo yıkanma alanlarının öncü markası Artemis, Ar-Ge ve Ür-Ge süreçlerinin yanısıra ülke çapındaki geniş bayi ağıyla da liderliğini güçlendiriyor. Artemis, Türkiye genelindeki 300 bayisine yaz aylarında başlattığı iletişimi ziyaretlerini hızlandırarak sürdürüyor

    Banyo yıkanma alanı ürünlerinin 20 yıllık öncü markası Artemis, son teknoloji malzemeleri ürünlerinde kullanarak sektörde yarattığı farkı, güçlü bayi ile pekiştiriyor. Artemis, Haziran ayında iletişimi güçlendirmek adına başladığı bayi ziyaretlerine hızla devam ediyor. Son 5 ayda İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası, Trakya Bölgesi, Güney Marmara, Ege, İç Anadolu, Akdeniz, Güney ve Doğu Anadolu ve Karadeniz bölge bayilerini ziyaret eden Artemis yöneticileri, bayileriyle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

    Bayilerimizle yüz yüze iletişimi önemsiyoruz

    Artemis Genel Müdürü Ahmet Kaan Koçulu, sahada müşteriyle birebir muhatap olan bayilere ziyaretlerine ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı:

    “Türkiye genelinde 300 bayimiz bulunuyor. Banyo yıkanma alanlarında sektörün öncü dünya markası olarak, tamamen Türk sektör profesyonellerinin eseri AR-GE ve ÜR-GE süreçlerimizin ürünlerini müşterilerimizle paylaşmanın heyecanı hep var. Bizim için başarıda en büyük öncelik “mutlu müşteri”dir.

    Artemis’in başarısında kurumsal yapısı, inovatif ürünleri, kullanışlı tasarımlarının payı olduğu kadar olduğu satış kanalının önemli bir bölümünü oluşturan bayi motivasyonu da büyük rol oynuyor. Ülke çapında organize olduğumuz için tüm bayilerimizin işleyişini çok önemsiyoruz. Bu nedenle Haziran ayından başlayarak Türkiye genelindeki bayi ağımızı İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası, Trakya Bölgesi, Güney Marmara, Ege, İç Anadolu, Akdeniz, Güney ve Doğu Anadolu ve Karadeniz bölge bayilerimizi tek tek satış temsilcilerimizle birlikte ziyaret ettik. Yüz yüze iletişimle çok daha başarılı ve sonuç odaklı ilerleyebiliyoruz. 20 yılı aşan tecrübemizin ışığında, bundan sonra da yüksek kalite ürünlerimizle sektörü geliştirmeye ve müşterilerimizin hayatına mutluluk katmaya devam edeceğiz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.