DOLAR 32,3235
EURO 35,0768
ALTIN 2282,245
BIST 9008,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye Müteahhitler Birliği’nde yeni Genel Sekreter Hasan Yalçın

    Türkiye Müteahhitler Birliği’nde yeni Genel Sekreter Hasan Yalçın
    16.01.2019
    A+
    A-
    Türkiye’nin öncü inşaat firmalarını temsil eden, sektörün çatı kuruluşu Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreterliği görevini 16 Ocak 2019 tarihi itibariyle Hasan YALÇIN üstlendi.
    1965 yılında Ankara’da doğan Hasan YALÇIN, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. YALÇIN, yüksek lisans eğitimini ABD’de Thunderbird, The Global Graduate School of International Management’ta tamamladı.
    Çalışma hayatına 1987 yılında Hazine ve Dış ticaret Müsteşarlığı’nda başlayan YALÇIN, daha sonra Dış Ticaret Müsteşarlığı, Ekonomi Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı’nda Uzman Yardımcısı, Uzman, Şube Müdürü, Daire Başkanı ve Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.
    YALÇIN, Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı Anlaşmalar Genel Müdürlüğü bünyesinde Müteahhitlik Hizmetleri Dairesi’nin 1994 yılında kuruluşunda aktif görev aldı ve ilk Şube Müdürü oldu.
    Hasan YALÇIN ayrıca, 2000-2003 yılları arasında Moskova Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri olarak, 2009 – 2014 yılları arasında ise İsviçre/Cenevre’de Dünya Ticaret Örgütü Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliği Ticaret Başmüşaviri olarak görev yaptı. İngilizce ve Fransızca bilen Hasan YALÇIN, evli ve iki çocuk babasıdır.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.