DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye Paramanya Turu’nda muhteşem final

    Türkiye Paramanya Turu’nda muhteşem final
    05.02.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin en sevilen mobil oyunu Paramanya’nın Türkiye Turu, İstanbul’da oynanan final karşılaşmalarıyla sona erdi. Paramanya Türkiye Turu’nda yer alan 7 şehrin galiplerinin yarıştığı ve toplam ödül havuzunun 7 bin 500 TL olduğu finalin şampiyonu İzmir’den Gökhan Yıldırım oldu.

    Netmarble Games, Türkiye’de mobil oyun severlerin vazgeçilmez oyunu Türkiye Paramanya Turu’nun finali İstanbul’da gerçekleştirdi. Tura dahil olan 7 şehrin şampiyonlarını karşı karşıya getiren finalde Paramanya Türkiye Turu Şampiyonu İzmir’den Gökhan Yıldırım oldu.

    Türkiye’nin en iyi Paramanya oyuncularının büyük şampiyonluk için zarları attığı turnuva, Netmarble Türkiye merkezinde gerçekleşti. Finalde İzmir Şampiyonu Gökhan Yıldırım ile Adana Şampiyonu Oğuz Mercan karşılaştı. Gökhan Yıldırım oynanan 2 mücadelede de galip gelerek şampiyonluğu elde etti. Toplam 7 bin 500 TL olan ödül havuzuna sahip olan turnuvada 7 finalist de derecelerine göre ödüllendirildi.

    7 şehir, bin 200 başvuru

    6 milyonun üstünde kullanıcıya sahip Paramanya oyununa olan ilgiyi karşılamak amacıyla Netmarble Türkiye, 2017 yılı içinde İzmir, Gaziantep, Ankara, Antalya, Kayseri, Bursa ve İstanbul olmak üzere 7 şehirde Türkiye Paramanya Turu düzenledi. Türkiye Paramanya Turu’na bin 200 başvuru oldu ve 350’ye yakın oyuncu katıldı.

    Netmarble Türkiye’nin geçtiğimiz iki yılda espor alanına önemli yatırımlar yaptığını söyleyen Netmarble EMEA Genel Müdür Yardımcısı Aras Şenyüz: “Paramanya hem Türkiye’de hem Ortadoğu bölgesinde keyifli güncellemeleriyle ve yerelleştirilmiş içeriğiyle en sevilen ve en çok oynanan mobil oyunlardan biri. 7 şehrimizi kapsayan Türkiye Paramanya Turu hem oyunculardan hem seyircilerden büyük ilgi gördü ve maçlarda çok keyifli, heyecanlı anlar yaşandı. Bu yıl da yeni oyuncuları turnuvalarda görmeyi bekliyoruz” dedi ve pek çok ilki gerçekleştirmek üzere yeni projeleri hayata geçirmek için hazırlandıklarını hatırlattı.

    Türkiye’nin 1 numaralı mobil oyunu

    Ücretsiz indirme, Türkçe seslendirme, tüm mobil cihazlara uyumluluk gibi özelliklerin yanı sıra Paramanya, oyunculara zarları yuvarlayıp ister arkadaşlarıyla ister aileleriyle dünyayı turlama fırsatı sunuyor. Ayrıca oyunda bulunan birbirinden farklı haritalar, yepyeni karakter kartları ve aksesuarlarla eğlence hiç bitmiyor.

    Özel günlere ait etkinliklerle, sürpriz hediyelerle sürekli eğlenceyi ve heyecanı zirvede tutarak Türkiye’de ve tüm dünyada herkesi etkisine alan mobil oyun Paramanya, oyun tutkunlarına yeni aksiyonlar ve maceralar sunmaya devam edecek.

    Paramanya oyun içi satın alma seçenekleriyle App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.