DOLAR 32,4804
EURO 34,9352
ALTIN 2435,482
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye Voleybol Federasyonu’nun sitesi yenilenen yüzüyle yayında

    Türkiye Voleybol Federasyonu’nun sitesi yenilenen yüzüyle yayında
    24.08.2017
    A+
    A-

    Türkiye’de önde gelen 250’den fazla kurumsal markasına hizmet veren MODD/group özel olarak tasarladığı Türkiye Voleybol Federasyonu’nun resmi sitesini yayına aldı. Yapım aşaması bir yıl süren sitede liglerle ilgili tüm bilgilere, canlı skor ve maç sonuçlarına bir tıkla ulaşmak mümkün olacak.

    Konvansiyonel reklam üretimi, girişimcilik ve ürün tasarımı alanlarında faaliyet gösteren MODD/group’un özel olarak tasarladığı Türkiye Voleybol Federasyonu’nun (TVF) resmi sitesi yenilenen yüzüyle yayına girdi. Sitede TVF’nin tarihçesi, kurullar ve federasyonla ilgili her türlü haber ve duyuruların yanı sıra Bayan ve Erkek Milli Takımlar, Vestel Venüs Sultanlar Ligi, Efeler Ligi başta olmak üzere tüm voleybol ligleri ile ilgili bilgilere erişilebiliyor. Yapım aşaması bir yıl süren sitede haftalık program, maç takvimi, canlı skor ve maç sonuçlarına bir tıkla ulaşmak artık mümkün. Sporseverler yenilenen sitede liglerin yanısıra plaj voleybolu ve fabrika voleyboluna yönelik bilgilere de ulaşabilecek. Sitede ayrıca play-off, baraj maçları ile ilgili detaylı fikstür de görülebilecek. Yenilenen TVF sitesine artık mobilden de erişilebilebiliyor.

    Ulutürk: “Sporseverler canlı yayın özelliğiyle maçları anında takip edebilecek”
    Konuyla ilgili konuşan MODD/group Genel Müdürü Emre Ulutürk, “MODD/group olarak önemli bir projeyi daha başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye Voleybol Federasyonu’nun yenilenen sitesini kullanıcı dostu bir arayüzle tasarladık. Siteye eklenen canlı yayın özelliğiyle sporseverler maçların canlı yayınlarını da anında takip edebilecek. Ayrıca maçlardan çok özel görüntüleri içeren foto galerilerden beğendikleri görselleri de indirebilecek” diye konuştu.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.