DOLAR 32,5525
EURO 34,8777
ALTIN 2430,371
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’de alanının en büyük pazar yeri olan letgo şimdi de emlak kategorisini açtı

    letgo, çok hızlı bir büyüme göstererek kısa sürede Türkiye’nin en büyük lokasyon bazlı ikinci el alışveriş uygulaması haline geldi. letgo tarafından yapılan açıklamaya göre ülke çapında ücretsiz pazaryeri uygulamasını indiren milyonlarca kullanıcı artık konut, daire ve diğer emlak kategorilerinde kolaylıkla arama yapıp, ilan yayınlayabilecek.

    letgo’nun sezgisel tasarımı, konut ve diğer emlak türlerinin ilanlarını yayınlamayı ve aramayı kolaylaştırıyor. Kullanıcılar hızlıca çektikleri fotoğraflara kiralık veya satılık yer hakkında birkaç detay bilgi girip ilanlarını yayınlayabiliyor. İstedikleri zaman, sadece birkaç dokunuşla ilanlarına kolayca daha fazla fotoğraf ve bilgiyi ekleyebiliyorlar. Kullanıcılar ayrıca uygulamada birbiriyle anlık olarak sohbet edip ihtiyaçlarına uygun yerel ilanları bulmak için filtrelerden yararlanabiliyorlar. Her zaman olduğu gibi, letgo kullanıcıları karşılarındaki kişiler ve onlar hakkında yapılan yorumlarla ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için birbirlerinin profillerini, puanlarını ve yorumlarını görüntüleyebiliyor.

    Bu gelişme, kısa sürede kendi türünün en popüler uygulaması haline gelen letgo için önemli bir genişlemeyi işaret ediyor. Uygulamada Türkiye genelinde arabadan elektronik eşyaya, mobilyadan oyuncağa kadar halen 22 milyondan fazla aktif ilan bulunuyor. Türk kullanıcılar uygulama üzerinden her ay 5 milyonu aşkın yeni ilan giriyor, bu rakamın 2016 başından bu yana %700’ün üzerinde arttığı görülüyor. letgo kısa bir süre önce Türkiye’nin en büyük ikinci el otomobil pazaryeri olduğunu açıklamıştı. Yakın tarihli bir App Annie raporunda letgo’nun Türkiye genelinde en çok indirilen ilk beş uygulama arasında yer aldığı belirtildi.

    letgo Türkiye Genel Müdürü Onur Kavak uygulamaya eklenen yeni özellik hakkında şöyle konuştu: “letgo’nun emlak kategorisine girmesini bizimki gibi kategori ve ürün bazında çok çeşitliliğe sahip dev bir pazaryerinin gelişim sürecinde doğal bir aşama olarak görüyoruz. letgo, sahip olduğunuz ama ihtiyaç duymadığınız ürünler için rahatlıkla ilan verebilmenizi ve aradığınız ister bir kayak malzemesi ister araba veya 2+1 manzaralı bir daire olsun; dilediğiniz ürünleri filtreleyebileceğiniz ve ilk olarak size en yakın olanları görebileceğiniz kolaylıkta tasarlandı.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.