DOLAR 32,5684
EURO 34,9539
ALTIN 2425,717
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’de bir ilk yine Seramiksan’dan

    Türkiye’de bir ilk yine Seramiksan’dan
    20.03.2018
    A+
    A-

    Türkiye’de ilk defa Seramiksan tarafından üretilen UNISTONE, 11 mm ve 20 mm kalınlığında 120 x 180 ölçülerinde üretiliyor ve istenilen şekilde kesilebiliyor, işlenebiliyor ve birden fazla desenli ürünlerle bir arada kullanılma konforu sunuyor.

    Seramiksan tarafından geliştirilen ve Türkiye’de ilk defa üretilen UNISTONE, seramik sektöründe çığır açıyor. Yerde, duvarda, mutfak ve banyo tezgahlarında, yaşam alanlarının pek çok noktasında hayal edilen her yerde rahatlıkla kullanılmasıyla fark yaratan UNISTONE, modern tarzıyla geleceğin dünyasını şekillendiriyor. Mimar ve tasarımcıların şık ve fonksiyonel mekanlar oluşturmalarına imkan sağlayan UNISTONE, tüm yaşam alanlarında inovatif alanlar isteyenlerin tercihi oluyor.

    Yaratıcı kullanıma uygun olmasıyla dikkat çeken UNISTONE, istenilen şekilde kesilebiliyor, işlenebiliyor ve birden fazla desenli ürünlerle bir arada kullanılması, hayal edilen her yerde sınırsız uygulama seçenekleriyle tasarımda sınırları kaldırıyor.

    Reçine ve benzeri kimyasal bağlayıcı kullanılmadan, %100 doğal malzemeden üretilmiş olan UNISTONE, içeriğinde ve yüzeyinde insan sağlığına zararlı hiçbir madde bulundurmazken tamamının geri dönüştürebilir olmasıyla çevre sağlığına da özen gösteriyor. Hijyen anlamında da öne çıkan UNISTONE kolay temizlenebilen, yanmaz, su geçirmez, yüksek ısıya, ateşe ve dona karşı direnciyle zamana meydan okuyor.

    Yüzey sertliğinden dolayı aşınma ve çizilmeye karşı dayanıklılığa sahip UNISTONE, en yoğun yaya ve taşıt trafiğinde bile uzun süre kullanıma uygun.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.