DOLAR 32,5874
EURO 34,8588
ALTIN 2504,976
BIST 9676,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’de rekor kıran PUBG LITE için yeni güncelleme ve ödüllü Oyun Günleri

    Türkiye’de rekor kıran PUBG LITE için yeni güncelleme ve ödüllü Oyun Günleri
    03.06.2019
    A+
    A-

    Beta sürecinin Türkiye’ye açılmasıyla Türkiye’deki oyun severlerden rekor düzeyde ilgi gören PUBG LITE, bir haftada 700 bin kayıtlı kullanıcıyı aştı.

    Ücretsiz ve her modern PC’de oynanabilen Battle Royale oyununun 4 Haziran’da çıkacak güncellemesinde Duo Mod’un yanı sıra, yeni silah ve araçlar da yer alacak.

    Her cumartesi yapılacak Oyun Günleri etkinliği ile PUBG LITE oynayanlar çeşitli ödüller kazanma şansına sahip olacak.

    23 Mayıs’ta beta sürecinin yapıldığı 15 ülke arasına Türkiye’yi ekleyerek indirilmeye açılan PUBG LITE, bir hafta içerisinde 700 binden fazla kayıtlı kullanıcıya ulaşarak erişilmesi güç bir rekora imza attı. Battle Royale türündeki oyun, #herkesePUBGLITE sloganına uygun şekilde her modern PC ve dizüstünde ücretsiz olarak çalıştırılabiliyor.

    4 Haziran’da güncellenecek oyuna yeni özellikler, iyileştirmeler, araç ve silah eklenecek. Bunlardan DuoModu, birinci şahıs perspektifi (FPP) ve üçüncü şahıs perspektifi (TPP) ile oyunculara açılacak. Güncelleme ile PUBG LITE’a eklenecekler arasında Rony aracı ve QBZ silahı da bulunuyor.

    Oyuna atla, hediyeleri kazan

    Ayrıca, Oyun Günleri’ni başlatan PUBG Corphediyeler dağıtacak. Her Cumartesi günü saat 18:00’e kadar sürecek etkinlikte, etkinlik süresi boyunca oyunu oynayan tüm oyunculara 2 adet Büyükada Sandığı ve BP Boost ile daha çok puan kazanma şansı veriliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.