DOLAR 32,3192
EURO 35,0781
ALTIN 2308,824
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’nin ‘Altın Kalite’si Birevim

    Türkiye’nin ‘Altın Kalite’si Birevim
    05.11.2017
    A+
    A-

    Birevim, 22 Ekim 2017’de Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen ‘Altın Kalite Ödülü’ töreninde Türkiye’yi gururlandırdı. 179 ülkeden farklı sektörlerin ödüllendirildiği törende Birevim; ‘Altın Kalite Ödülü’ne değer bulundu.

    Birevim, QC100 Toplam Kalite Yönetimi prensipleri doğrultusunda çalışan uluslararası bir kurum olma özelliği taşıyan Business Initiative Directions (BID) tarafından Uluslararası Altın Kalite Ödülüne layık görüldü. İkinci yılında göstermiş olduğu başarı ile sektöre kazandırdığı yeniliklerle uluslararası bir ödül olan Altın Kalite Ödülünü Türkiye’ye kazandıran Birevim’e ödül, Business Initiative Directions (BID) CEO’su Jose E. Prieto tarafından Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye takdim edildi.

    Dünyanın 179 ülkesinden farklı sektörlerin ödüllendirildiği törende Birevim, ulaştığı kalite standartların yansıması olarak Altın Kalite Ödülü’ne değer bulundu. Ödül,  QC 100 Toplam Kalite Yönetimi Modeli kriterleri temel alınarak; liderlik, kalite, yenilikçilik, teknoloji, müşteri hizmetleri, müşteri memnuniyeti ve prestij konularında başarı elde eden firmalara veriliyor. Aynı zamanda ödüle layık görülen firmaların kendi sektöründe gösterdiği başarı ve yenilikler ödülün verilmesinde önemli bir parametre olarak karşımıza çıkıyor.

    Ödüle ilişkin duygu ve düşüncelerini açıklayan Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, Türkiye’ye böylesine önemli bir ödülle dönmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Sektöre faklı bir bakış açıyla baktıklarını bu ödül ile bir kez daha kanıtladıklarını söyleyen Çiftçi, “Birevim olarak yüzde 100 müşteri memnuniyetiyle çalışıyor, tüm iş süreçlerimizi bu bakış açısıyla belirliyoruz. Ulaştığımız kalite standartlarının yansıması olarak bu ödüle layık görülmekten ve Türkiye’yi uluslararası arenada temsil etmekten dolayı çok mutluyuz. Dolayısıyla bu ödüle ulaşmamızda emeği olan tüm iş arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ederim. Daha nice ödüllere birlikte ulaşmak dileğiyle” dedi.

    “Umuyoruz ki Türkiye’den sonra dünyanın farklı ülkelerinde de Birevim yöntemleri uygulanacaktır.”

    Farklı ülkelerden farklı sektör temsilcilerinin hazır bulunduğu ödül töreni salonunda Birevim yöntemlerinin tanıtımını yapan Birevim Mali İşlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Mücahit Karabalık şunları söyledi; “Geliştirdiğimiz yöntemler sayesinde Türkiye’de insanlar faiz ve fark ödemek zorunda kalmadan gayrimenkul sahibi olabiliyorlar. Umuyoruz ki Türkiye’den sonra dünyanın farklı ülkelerinde de Birevim yöntemleri uygulanacaktır.”

    Karabalık’ın yaptığı konuşma diğer katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle dinlenirken, program sonrası farklı ülkelerden katılımcılar Birevim yöntemleri hakkında daha detaylı bilgi alarak kendi ülkelerinde böyle bir yöntemin uygulanması gerektiği konusunda talepte bulundular. Birevim yöntemlerini kendi ülkelerinde uygulamak isteyen katılımcılarla çeşitli görüşmeler gerçekleştirildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.