DOLAR 32,5266
EURO 34,9804
ALTIN 2435,15
BIST 9773,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’nin en büyük tarım fuarı ziyaretçi rekoruyla kapılarını kapattı

    Türkiye’nin en büyük tarım fuarı ziyaretçi rekoruyla kapılarını kapattı
    26.03.2018
    A+
    A-

    Bu yıl Konya Ticaret Odası – Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR) iş birliğiyle on altıncısı düzenlenen, T.C. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açılışı gerçekleştirilen ve her sene tarım profesyonellerinin merakla beklediği 16. Konya Tarım Fuarı, yine ziyaretçi sayısında rekor kırdı. Sektörün ülkemizdeki en önemli buluşması olan Konya Tarım Fuarı 307.919 rekor ziyaretçiyle yine tarım sektörünün en büyük buluşması olduğunu kanıtladı.

    Panellerden lansmanlara, uluslararası ikili iş görüşmelerinden çeşitli etkinliklere kadar 5 gün boyunca hareketli geçen fuar, katılımcı markaların ve profesyonel ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Gittikçe ilginin arttığı fuarda bu yıl yabancı ziyaretçi sayısındaki gözle görülür artış, katılımcı firmaların yüzünü güldürdü. Tüyap Konya, 2019 yılında 19-23 Mart tarihleri arasında on yedincisini gerçekleştirmeyi planladığı fuara katılan tüm ziyaretçi ve katılımcılara teşekkürlerini sundu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.