DOLAR 32,3249
EURO 35,0787
ALTIN 2300,38
BIST 9049,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’nin en büyük uçuş okulu AYJET eğitimlerine Selenium Retro’da devam edecek

    Türkiye’nin en büyük uçuş okulu AYJET eğitimlerine Selenium Retro’da devam edecek
    27.04.2018
    A+
    A-

    Dünyanın sayılı uçuş eğitimi okullarından AYJET, Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de yaşamın başladığı projesi Selenium Retro’yu tercih etti. Toplam 1400 metrekare büyüklüğünde ofis satın alan AYJET Uçuş Okulu, Haziran ayı itibarıyla Selenium Retro çatısı altında faaliyetlerini sürdürecek.

    Gayrimenkul sektöründe 50 yılı aşkın deneyimin adresi Aşçıoğlu’nun Ataköy’de yaşamın başladığı projesi Selenium Retro’nun yeni sakini, dünyanın sayılı uçuş eğitimi okullarından AYJET Uçuş Okulu oldu.

    Aşçıoğlu ve AYJET Uçuş Okulu arasındaki ön protokole ilişkin imza töreni, Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu ve AYJET Uçuş Okulu Genel Müdürü Celal Cingöz arasında gerçekleştirildi. AYJET Uçuş Okulu, Selenium Retro’nun ticari alanlarından toplam 1400 metrekare büyüklüğünde bir alan satın aldı.

    Cenk Aşçıoğlu: “AYJET’in Selenium Retro’yu tercih etmesinden mutluyuz”

    Anlaşmayı değerlendiren Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, İstanbul’un uzun yıllardır havayolları ile özdeşleşen bölgesi Ataköy’de yükselerek kapılarını açan projeleri Selenium Retro’nun AYJET Uçuş Okulu gibi Türkiye’nin lider ve dünyanın sayılı uçuş eğitim kurumu tarafından tercih edilmesinden gurur duyduklarını dile getirdi.

    Celal Cingöz: “Eğitim faaliyetlerimize en uygun ortamı Selenium Retro’da bulduk”

    AYJET Uçuş Okulu Genel Müdürü Celal Cingöz de yaptığı değerlendirmede; “AYJET Ailesi olarak eğitim faaliyetlerimize uygun ortam ve personelimizle öğrencilerimizin kendilerini iyi hissedebilecekleri bir tesis arayışımıza dair en uygun şartları sağlayan Selenium Retro projesini tercih ettik. Ulaşımı kolay bir lokasyonda, böyle prestijli bir projede faaliyet sürdürecek olmamız şimdiden bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.

    Toplam iki blok halinde 396 birimden oluşan Selenium Retro, İstanbul’un en prestijli yerleşim yerlerinden biri olan Ataköy’de konumlanıyor. D100 Karayolu’nun hemen yanı başında bulunan Selenium Retro, açık ve kapalı olmak üzere toplam 2 bin metrekarelik sosyal tesis alanının yanı sıra cafe & bistro mekânları ile öne çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.