DOLAR 32,3288
EURO 35,0906
ALTIN 2294,229
BIST 9045,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’nin en iyi lifestyle oteli Lazzoni Hotel seçildi

    Türkiye’nin en iyi lifestyle oteli Lazzoni Hotel seçildi
    22.06.2019
    A+
    A-

    Bu yıl 26’ncısı düzenlenen World Travel Awards (WTA) ödülleri açıklandı. ‘Turizmin Oscarı’ olarak nitelendirilen dev etkinlik kapsamında Lazzoni Hotel, Türkiye’nin En İyi Lifestyle Oteli seçildi.

    Dünya genelinde seyahat eden milyonlarca turistin oylarıyla belirlenen World Travel Awards’da bu yılın en iyileri belli oldu. Lazzoni Hotel, Türkiye ve dünya turizmi açısından büyük önem taşıyan organizasyon kapsamında ‘Türkiye’nin En İyi Lifestyle Oteli’ ödülüne layık görüldü.

    Türkiye’nin En İyi Lifestyle kategorisinde “Adam&Eve, Çırağan Palace Kempinski Istanbul, Sura Design Hotel Sura Hagia Sophia Hotel ve The Marmara Pera” gibi önemli markalar yarıştı. 2015 yılında misafirlerini ağırlamaya başlayan ve 4 yıllık geçmişine 2 yılda 4 önemli ödül sığdıran Lazzoni Hotel, başarı hanesine bir yenisi daha ekledi. Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar, Lazzoni Ailesi olarak mobilya sektöründe gösterdikleri başarıyı turizm alanında da devam ettirdiklerini açıkladı.

    SEKTÖRDE FARK YARATIYORUZ

    Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar ödül ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bu ödül, Lazzoni markasının sadece mobilya sektöründe değil, otelcilik alanında da stil yaratıcısı olduğunun bir göstergesi oldu. Otelimizin sıradışı bir stili var ve bunu misafirlerine çok iyi yansıtıyor. Hiçbir hizmeti alışılagelmiş şekilde yapmayı sevmiyoruz. Servislerimizdeki detaylarda beklendiği kadar maliyet odaklı, düz ve kolaya gelen bir şekilde yapmıyoruz. Belli bir tarz oluşturduk. Bunu yansıtarak olduğumuz bölgede fark yaratıyoruz. Lifestyle otel olmamızın ana sebebi bundan kaynaklanıyor. Bu iş aslında bir vizyon meselesi. Aynı ödülü üç senedir üst üste alıyoruz. Başta yönetim kurulu başkanımız Sayın Yaşar Karabulut ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Efe Karabulut, Sayın Sevtap Karabulut ve tüm Lazzoni ailesi olmak üzere bu başarıda herkesin ayır ayrı emeği olduğunu düşünüyorum.” 

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.