DOLAR 32,5593
EURO 34,8685
ALTIN 2429,243
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’nin en iyi markası Mado

    Türkiye’nin en iyi markası Mado
    04.10.2017
    A+
    A-

    167 yıl önce Maraş dondurmasını dünyayla tanıştıran Mado, “Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği” (TÜRES) tarafından düzenlenen Türkiye Lezzet Ödülleri’ne damgasını vurdu. Türkiye’nin en iyi markası seçilen Mado, en iyi sütlü tatlıcı ödülünü de aldı.

    Mado lezzetini ödüllerle taçlandırıyor. 167 yıllık tecrübesiyle doğal, katkısız keçi sütü ile Maraş dondurması hazırlayan Mado, Türkiye Lezzet Ödülleri’ne damga vurdu. Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES) tarafından düzenlenen organizasyonda Mado, Türkiye’nin en iyi markası seçildi. Mado ayrıca en iyi sütlü tatlıcı ödülüne de layık görüldü.

    “Türkiye’de yetişiyor, tecrübemizle sunuluyor”

    Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı törende Mado adına ödülleri alan Mado Kurumsal İletişim Yöneticisi Aynur Aykut, “Tecrübemizi Türkiye’nin doğal ve katkısız ürünleriyle birleştirip, misafirlerimize sunuyoruz. Dünyanın dört bir yanında açılan yeni Mado şubeleriyle her geçen gün daha büyüyoruz. Misafirlerimizin beğenisiyle Türkiye’de doğan bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi. Geçtiğimiz günlerde Danimarka’da, Gürcistan’da ve Kuzey Irak’ta yeni şubelerinin kapılarını açan Mado, dünya çapında büyümeye devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.