DOLAR 32,3155
EURO 35,1095
ALTIN 2292,713
BIST 9056,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’nin En İyi Yönetilen Etkinlik Oteli ödülüne AKRA layık görüldü

    Türkiye’nin En İyi Yönetilen Etkinlik Oteli ödülüne AKRA layık görüldü
    17.12.2018
    A+
    A-

    Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği’nin (POYD) resmi yayın organı GM Turizm ve Yönetim Dergisi’nin turizm sektöründe kalitenin önemine vurgu yapmak amacıyla 2010’dan bu yana organize ettiği QM Awards 2018, Belek Turizm Merkezi’nde gerçekleştirildi.

    Tour of Antalya, Akra Caz ve Meze Festivali gibi uluslararası organizasyonları ile Antalya’nın tanıtımına büyük katkı sağlayan AKRA, yaklaşık 100 bin kişinin katıldığı oylamada ‘Türkiye’nin En İyi Yönetilen Etkinlik Oteli’ kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

    Maxx Royal Belek, Regnum Carya ve Adam & Eve gibi aynı ödüle aday gösterilen markaları geride bırakarak birinci olan AKRA, gönül vererek düzenlediği etkinlikleri bir kez daha ödülle taçlandırmış oldu.

    Gecede ödülü AKRA HOTELS Genel Müdürü Gökhan Polat teslim aldı. Ödül hakkında kısa bir açıklama yapan Polat, “AKRA açıldığı günden bugüne düzenlediği festival ve etkinlikler ile bölgenin önemli bir markası haline geldi. Gönüllülük esasına göre düzenlediğimiz festival ve etkinlikler, Antalya’nun tanıtımında önem arz ediyor. Bu ödülü almamızda katkısı olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.