DOLAR 32,5627
EURO 34,8984
ALTIN 2438,026
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’nin en önemli İşveren Markası Konferansı PMB, 2018’de ilklere imza attı

    Türkiye’nin en önemli İşveren Markası Konferansı PMB, 2018’de ilklere imza attı
    03.12.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin ve dünyanın işveren markalarını ağırlayan ve bu yıl bir ilke imza atarak üniversite öğrencilerine de özel bir program gerçekleştiren People Make The Brand Konferansı’nın 6.yılında da unutulmaz konuşmalara imza atıldı.

    Her yıl merakla beklenen ve alanında uzman konuşmacıları ile dikkat çeken People Make The Brand Konferansı “organizasyonel kültür”ü ele aldığı 2018’de de yoğun ilgi gördü. Kültür temasının işlendiği PMB, konuşmacıların keyifli sunum ve sohbetlerine sahne oldu. Kültürün şirketler için önemi ve kültürü yaratan insanların deneyimleri pek çok işveren markasına ilham oldu.

    Universum Orta Doğu Direktörü ve Dinamo Danışmanlık Kurucu Ortağı Evrim Kuran’ın açılışını yaptığı konferansın moderatörlüğünü Harvard Business Review Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turan yürüttü.

    Konferansın konuşmacıları arasında, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı, Abdi İbrahim CEO’su Dr. Süha Taşpolatoğlu, Futurebright Araştırma Kurucusu ve Ortağı Akan Abdula, Adel Genel Müdürü Evrim Hizaler, The Tap in Team Kurucusu Erin Willett, Universum Stratejik Danışma Kurulu Başkanı Claudia Tattanelli, Gazeteci Serdar Kuzuloğlu, Universum Global Strateji Başkanı Richard Mosley, Nöro Sağlık Beyin Araştırma Uygulama Merkezi Kurucusu ve Yönetici Ortağı Uzm Dr. Kerem Dündar, Garanti Bankası yöneticileri Derya Özet Yalgı, Feryal Kalafatoğlu, Kerem Abuç yer aldı.

    Yalnızca öğrencilerin katılımına açık olan ve ilk defa PMB sahnesinde üniversite öğrencilerini ağırlayan People Make The Brand Campus programında ise 21. yüzyıl yetkinlikleri, sektörlerin geleceği, teknoloji, yaratıcılık, deneyim, tasarım düşüncesi ve bir arada çalışma kültürü gibi birbirinden farklı konular ele alındı.

    People Make The Brand Campus’de ise Evrim Kuran, Prof. Dr. Özgür Demirtaş, ATÖLYE Kurucu Ortağı Kerem Alper ve Garanti Bankası’nın farklı birimlerinde çalışan Kerem Abuç, Derya Özet Algı, Sinem Doğaneli, Selin Persil konuşmacı olarak yer aldı.

    People Make The Brand’in yaratıcısı ve küratörü Evrim Kuran: “Bu yıl altıncısını düzenlediğimiz People Make The Brand Konferansı’na gösterilen yoğun ilgi ve katılım bizi çok mutlu etti. People Make The Brand’in yıllardır üstlendiği bir misyon halini alan “iş dünyasının insana bakışı”nı her yıl araştırmalar ve sektörün güçlü isimleri ile birlikte sunuyoruz. People Make The Brand 2018’de önümüzdeki yıllarda herkesin daha çok konuşmaya ihtiyaç duyacağı “kültür”ü alanında uzman isimlerle ele aldık. Bu yıl altıncısını düzenlediğimiz konferansımızda işveren markalarına dedik ki bir işi nasıl yaptığınız her şeyi nasıl yaptığınızı anlatır. Her yıl People Make The Brand Konferansı ile birlikte dünyanın önemli işveren markalarını bir araya getirmeye ve işveren markalarının geleceğini şekillendirecek ipuçlarını sunmaya devam edeceğiz. Bu yıl ayrıca ilk defa üniversite öğrencilerine düzenlediğimiz PMB Campus’ün heyecanını yaşadık. PMB sahnesinde öğrencilerle bir araya gelmek çok keyifliydi. İlk kez yapılan PMB Campus oturumuna gösterilen yoğun ilgiden çok mutlu olduk. Gençlere dair taşıdığımız umut daha da sağlamlaştı. Gençlerle de PMB sahnesinde buluşmaya devam edeceğiz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.