DOLAR 32,3279
EURO 35,0651
ALTIN 2300,867
BIST 9039,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’nin ilk antimikrobiyel ürünü Bien’den

    Türkiye’nin ilk antimikrobiyel ürünü Bien’den
    10.05.2019
    A+
    A-

    Doğadan ilham alan ve çevre dostu marka olan Bien’in uzun süren inovatif çalışmaları ile sektöre sunduğu yeni yüzey teknolojisi Magiclean, antimikrobiyel özelliği ile hijyen standartlarını maksimum düzeye taşıyor.

    İnsan sağlığına değer veren Bien banyolarda temizliğin öneminin bilinciyle hareket ederek “Magiclean’’ adıyla lanse ettiği yeni hizmetle Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Çevre dostu ve doğaya saygılı Bien’in Magiclean’le başlattığı uygulama sayesinde banyolar ve tuvaletlerde hijyen maksimum seviyeye ulaşıyor.

    Bien Banyo’nun uzun süren Ar-Ge çalışmaları ile geliştirilen yeni yüzey teknolojisi sayesinde banyo ve tuvaletler ömür boyu maksimum hijyene ve pürüzsüz yüzeylere kavuşuyor.

    Alman Hygiene-Institut ve Yeditepe Üniversitesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü tarafından test edilip onaylanan Bien’in Magiclean adını verdiği uygulama antimikrobiyel, antibakteriyel ve mantar üremesine karşı özelliğiyle Türkiye’de bir ilke imza atıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.