DOLAR 32,5248
EURO 34,7416
ALTIN 2490,173
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’nin ilk makyaj festivali İstanbul Make Up Festival Emaar AVM’de başladı

    Türkiye’nin ilk makyaj festivali İstanbul Make Up Festival Emaar AVM’de başladı
    18.11.2018
    A+
    A-

    İstanbul’un en lüks alışveriş ve yaşam merkezi Emaar AVM’de, Türkiye’nin ilk makyaj festivali İstanbul Make Up Festival heyecan dolu aktivitelerle başladı. Makyaja dair birçok farklı aktivitenin gerçekleştiği Make Up Festival ilk gününde, meraklıları tarafından büyük ilgi gördü.

    İstanbul’un en lüks alışveriş ve yaşam merkezi Emaar AVM’nin ev sahipliği yaptığı, Türkiye’nin ilk Makyaj Festivali “İstanbul Make Up Festivali” başladı. Canlı makyaj şovlarının yanı sıra ‘Nasıl influencer olunur’ ve milyonların takip ettiği Danla Biliç’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen makyaj sohbeti, Emaar AVM ziyaretçileri tarafından büyük ilgi gördü.

    Ünlü makyaj sanatçısı Alp Kavasoğlu’nun, oyuncu İlayda Akdoğan ile yaptığı ‘4 mevsim makyaj paneli’ de izleyiciler tarafından büyük ilgi görürken, en doğru ve en güzel makyajın ipuçlarının yanı sıra daha sağlıklı bir cilde sahip olmanın yöntemleri paylaşıldı.

    Make Up Festivali’nin ilk gün sürprizi ise, festival alanının güzel ziyaretçileri oldu. Fashion TV’nin düzenlediği güzellik yarışması için İstanbul Emaar AVM Huqqa’da yemek yemeye gelen güzeller, Festival alanını da ziyaret ederek makyaj yaptırdılar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.