DOLAR 32,6009
EURO 34,8397
ALTIN 2496,842
BIST 9468,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’nin ilk mobilya ev dekorasyon AVM’si Home City Pendik AVM açılıyor

    Türkiye’nin ilk mobilya ev dekorasyon AVM’si Home City Pendik AVM açılıyor
    06.12.2017
    A+
    A-

    Mobilya ve ev dekorasyon sektöründe yeni bir dönemin başlangıcı olan Home City Pendik AVM, 120 mağazası ile hizmet vermeye hazırlanıyor. Konsept yapısı ve ürün çeşitliliği ile Türkiye’nin tek ev dekorasyon AVM’si olma özelliğini taşıyan Home City Pendik, 2018’in ilk çeyreğinde kapılarını açacak. Dünya devi ev geliştirme ve yapı marketi Praktiker’in de Türkiye’deki en büyük mağazasını açacağı Home City AVM, güçlü markalar ile yeni yıla hazırlanıyor.

    Home City AVM, bünyesinde birçok mağaza ve markaya yer vererek Türkiye’de bir ilki gerçekleştirecek. Mobilya, aksesuar, dekorasyon, ev tekstili, aydınlatma, yer döşeme, perde, halı ve züccaciye alanlarında sektör devlerini buluşturacak olan Home City AVM bünyesinde Praktiker markası da yer alacak.

    Almanya’da 1979 yılında kurulan yapı ve inşaat malzemeleri marketi Praktiker, Türkiye’ye ilk kez 1997 yılında geldi. 2013 yılında Türkiye’ den çıkma kararı veren Praktiker, 2014 yılında bambaşka bir yapı ve anlayışla yeniden Türkiye piyasasına girmiş ve o günden itibaren istikrarlı bir şekilde büyümeye ve sektörü yepyeni bir bakış açısıyla geliştirmeye devam etmektedir. Bu zamana kadar yenilikçi konseptleriyle Türkiye’de bulunan Praktiker, Home Ciyt AVM’de bir ilki gerçekleştirecek ve Türkiye’deki en büyük mağazasını açacak. AVM’de yaklaşık 4 bin metrekare alanı kapsayacak olan Praktiker mağazası ürün çeşitliliğiyle de gözleri doyuracak. Mağazada ana konsept, ev dekorasyon ürünleri olmakla beraber aydınlatma, halı, mobilya, mutfak gereçleri ve dekoratif ev objeleri ile Praktiker mağazası alışverişe gelenlerin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.