DOLAR 32,5996
EURO 34,8349
ALTIN 2492,173
BIST 9502,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’nin konuştuğu “Canlı Sergi” Van AVM’ye geliyor

    Türkiye’nin konuştuğu “Canlı Sergi” Van AVM’ye geliyor
    21.06.2019
    A+
    A-

    Van Gölü Ortaokulu öğrencilerinin, dünya çapında yerli ve yabancı ressamların eserlerini yorumladığı çok beğenilen “Canlı Sergi” Van AVM’de sergilenecek.

    Van AVM, kültür ve sanat etkinlikleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Son dönemde tüm Türkiye’de ses getiren, basının ve sosyal medyanın ilgi odağı olan sıra dışı“Canlı Sergi” projesi Van AVM’de Vanlılarla buluşacak.

    Bitlis’in Tatvan ilçesindeki Van Gölü Ortaokulu öğrencilerinin, Görsel Sanatlar Öğretmeni Sevda Çelik Eren öncülüğünde, dünyanın ve Türkiye’nin önemli ressamlarının ikonik tablolarını canlandırdığı sergi 22 Haziran Cumartesi günü VAN AVM’de olacak.

    Öğrenciler, ünlü ressamların eserlerini özel makyaj ve kostümlerle canlı olarak sergileyecek. Geri dönüşüm malzemeleriyle yapılan tablolarda, ünlü ressamların eserlerinde yer alan karakterlerin canlı model kullanarak yansıtılıyor. Van AVM tüm ziyaretçilerini bu önemli ve sıra dışı sergiyle bir kez daha mutlu edecek.

    Sergide Hollandalı ressam Johannes Vermeer’in “İnci Küpeli Kız” eseri, Türk ressam Nuri İyem’in “Köylü Kadın Portreleri”, Mihri Müşfik’in Otoportresi’nin yanında Picasso, Salvador Dali, Frida Kahlo, Van Gogh gibi dünya sanat tarihinin en önemli ressamlarının eserleri canlandırılacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.