DOLAR 32,5698
EURO 34,9398
ALTIN 2426,029
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’nin sanayicileri güçlerini MAKTEK KONYA’da birleştirecek

    Türkiye’nin sanayicileri güçlerini MAKTEK KONYA’da birleştirecek
    28.01.2019
    A+
    A-

    Makine sektörünün en büyük buluşma platformlarından biri olan MAKTEK, bu kez 10-13 Nisan 2019 tarihleri arasında Konya’da ilk kez gerçekleşecek. TÜYAP tarafından iki yılda bir gerçekleştirilen, Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD) iş birliği ve Makina İmalatçıları Birliği (MİB) desteğiyle düzenlenen fuar, makine sektörünün öncü firmalarını bir araya getirecek. 10’un üzerinde alım heyetinin yanı sıra 40 ülkenin de ajandasında yer alan fuar kapsamında 250 milyon dolarlık iş hacmi hedefleniyor.

    TÜYAP’ın metrekare bazındaki en büyük fuarı olan MAKTEK, şimdi de Anadolu’nun en büyük fuar merkezi olan TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde ilk kez gerçekleştiriliyor. 10-13 Nisan 2019 tarihleri arasında sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirmek için gün sayan fuarın hedefi ise; 250 milyon dolarlık iş hacmi.

    Dünyanın en önemli fuarlarından biri olan ‘MAKTEK’ markası Anadolu sanayisinin başkenti Konya’da teknoloji şovu yapacak.

    “Türkiye’nin üretim kenti” sloganıyla 2023 yılındaki 500 milyar dolarlık ihracat hedefine ulaşmasında stratejik bir öneme sahip olan Konya, “makine” ve “takım tezgahları” sektörünün bu yılki buluşma platformu oluyor. Yaklaşık 400 katılımcıyı 65 ülkeden gelen 40.000 profesyonelle buluşturacak olan MAKTEK Konya, özellikle Bursa, Manisa, İzmir, Mersin, Ankara, Kayseri, Adana ve Eskişehir başta olmak üzere üretimin yoğun olduğu şehirlerden ziyaretçileri ve katılımcı firmaları ağırlayacak. Fuarda CNC, takım tezgahları ve otomasyon yazılımları ile sac işleme sektörleri ön planda olacak. Yabancı misyon temsilcilikleri ve alım heyetlerinin de ağırlanacağı fuarda, geleceğin akıllı üretim teknolojileri sergilenecek ve yeni pazarlara açılma konusunda firmalara imkan sağlanacak.

    MAKTEK Konya’da, üniversal talaşlı imalat makineleri, sac işleme makineleri, kesici takımlar, takım tutucular, CAD/CAM, PLM yazılımları, ölçü aletleri, kalite kontrol cihaz ve ekipmanları, kaynak, kesme ekipmanları, kaynak makineleri, yedek parça, ısıl işlem donanımları, taşıma sistemleri, yağlama ve soğutma sistemleri sergilenecek. Anadolu’nun en büyük fuar merkezinde düzenlenecek olan MAKTEK Konya, 10-13 Nisan 2019 tarihlerinde ziyaret edilebilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.