DOLAR 32,514
EURO 34,9479
ALTIN 2433,75
BIST 9768,3
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tuvaller İsmet Yorgancılar anısına renklendi

    Tuvaller İsmet Yorgancılar anısına renklendi
    02.05.2019
    A+
    A-

    İzmir Konak Rotary Kulübü tarafından 40 yıldır düzenlenen resim yarışması bu yıl Yorglass’ın sponsorluğunda gerçekleşti. Vefat eden duayen İzmirli iş insanı İsmet Yorgancılar anısına düzenlenen yarışmada genç yetenekler tuvaller üzerinde eserlerini sergiledi. 

     Türkiye’de 45 yıldır endüstriyel cam ve düzcam işleme sektöründe faaliyet gösteren Yorglass, sanatsal projelere verdiği destekle öne çıkıyor. Bir yılı aşkın süredir Barış Çocuk Senfoni Orkestrası’na destek sunan Yorglass, İzmir Konak Rotary Kulübü tarafından 40 yıldır düzenlenen resim yarışmasına da bu yıl sponsor oldu. Vefat eden duayen İzmirli iş insanı, Yorglass Kurucusu İsmet Yorgancılar anısına gerçekleşen yarışmada altmış genç tuvallere hayat verdi.

    Gençlere hep destek

    Gençlerin sanatsal faaliyetlerine katılımına önem verdiklerini belirten Yorglass Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülfem Yorgancılar Perçin “Yorglass olarak gençlerimizi sanata teşvik etmek adına birçok projeyi destekliyoruz. İzmir Konak Rotary Kulübü tarafından düzenlenen bu etkinlik de çocuklarımızın sanata olan bağlılığını artırmak için attığımız önemli adımlardan sadece bir tanesi. Bugün burada duayen iş insanı İsmet Yorgancılar’ın anısını da yine sanatsal bir proje ile yaşatmak istedik.  İsmet Bey ailesine ve gençlere sürekli girişimci ve çalışkan olmalarını öğütleyen değerli bir kişilikti. Kendisini saygıyla anıyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.