DOLAR 32,5052
EURO 34,5698
ALTIN 2490,265
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TWIST bu Sevgililer Günü’nü sıradışı canlı vitrin performansıyla kutladı

    TWIST bu Sevgililer Günü’nü sıradışı canlı vitrin performansıyla kutladı
    16.02.2019
    A+
    A-

    Özgür sokak ruhunun temsilcisi TWIST14 Şubat Sevgililer Günü’nü İtalyan performans sanatçısı Serafino Rudari ile birlikte sanat ve müziğin bir araya geldiği canlı vitrin performansıyla kutladı.

    İtalyan performans sanatçısı Serafino Rudari, 14 Şubat Perşembe günü TWIST İstinyepark mağazasında gün boyu süren canlı müzik vitrin performansıyla tüm katılımcılara keyifli bir an yaşattı. Müziğin ritmiyle buluşan renkler, Serafino’nun fırça darbeleriyle Twist vitrinini adeta bir renk şölenine dönüştürdü.

    #senneyeaşıksın sorusunun cevabının arandığı vitrin performansı, aynı zamanda Serafino Rudari’nin boyalar ve renklerin ona verdiği özgürlük ve müzik ritimlerine olan sevginin bir yansıması olarak Twist vitrinlerini süsledi.

    14 Şubat Sevgililer Günü’nde TWIST İstinyepark mağazasında herkese açık olarak gerçekleştiren ve gün boyu süren canlı Rudari’nin performansı sonrası vitrinde yer alan sürpriz hediyeler ise katılımcı ve izleyicilere hediye edildi.

    Serafino Rudari

    1974 yılında Verona’da doğan Serafino Rudari, yüzyıldan fazla bir tarihe sahip sanatçılarla dolu bir ailede büyüdü ve bu yaratıcı unsurlarla dolu ortamda eğitiminin temelini buldu.

    Kısa sürede okuduğu sanatsal yolculukla, figüratif sanatların çalışmalarına ek olarak aynı zamanda müzik ve tasarıma da ilgi duyduğunu keşfetti. Londra, Barselona, Fransa ve Amerika Birleşik Devletleri sokaklarında seyahat etmesine yol açan duyusal ve fiziksel bir yolculuğa çıktı.

    Stilistik deneyler ile farklı teknikler araştırmaya devam eden sanatçı; doğaçlama gerçekleştirdiği canlı performanslarında tasarım, moda ve müzik gibi farklı disiplinler arasında köprü kuruyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.