DOLAR 32,5041
EURO 34,912
ALTIN 2444,462
BIST 9703,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Twist Sevgililer Günü’nü canlı vitrin performansıyla kutluyor

    Twist Sevgililer Günü’nü canlı vitrin performansıyla kutluyor
    08.02.2019
    A+
    A-

    Özgür sokak ruhunun temsilcisi TWIST14 Şubat Sevgililer Günü’nü sanat ve müziğin ahenkle buluştuğu canlı vitrin performansıyla kutlamak üzere, çok özel bir konuğu ağırlıyor ve #senneyeaşıksın? sorusuna cevap arıyor.

    İtalyan performans sanatçısı Serafino Rudari, 14 Şubat Perşembe günü TWIST İstinyepark mağazasında herkese açık olarak gerçekleştireceği ve gün boyu sürecek TWIST canlı vitrin performansı ile tüm katılımcılara keyifli bir deneyim sunmaya hazırlanıyor ve #senneyeaşıksın sorusuna cevap arıyor.

    Serafino Rudari, boyaların ve renklerin ona verdiği özgürlükle sınırsız bir yaratıcılığa sahip… Mekan ve zamandan bağımsız, bitmeyen bir yolculuk ile üretmekten, resim yapmaktan keyif alan cesur bir ruh…

    Serafino, sanata ve yaratıcılığa aşık, sen neye aşıksın?

    Serafino Rudari

    1974 yılında Verona’da doğan Serafino Rudari, yüzyıldan fazla bir tarihe sahip sanatçılarla dolu bir ailede büyüdü ve bu yaratıcı unsurlarla dolu ortamda eğitiminin temelini buldu.

    Kısa sürede okuduğu sanatsal yolculukla, figüratif sanatların çalışmalarına ek olarak aynı zamanda müzik ve tasarıma da ilgi duyduğunu keşfetti. Londra, Barselona, Fransa ve Amerika Birleşik Devletleri sokaklarında seyahat etmesine yol açan duyusal ve fiziksel bir yolculuğa çıktı.

    Stilistik deneyler ile farklı teknikler araştırmaya devam eden sanatçı; doğaçlama gerçekleştirdiği canlı performanslarında tasarım, moda ve müzik gibi farklı disiplinler arasında köprü kuruyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.