DOLAR 32,4966
EURO 34,5919
ALTIN 2481,221
BIST 9561,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Üçü Bir Arada Paketos’la, hem pizza, hem patates, hem de çıtır tavuk kapında

    Üçü Bir Arada Paketos’la, hem pizza, hem patates, hem de çıtır tavuk kapında
    12.12.2018
    A+
    A-

    Domino’s Pizza en sevilen tatlarını bir araya getirdiği Paketos’u lezzet tutkunlarına sunuyor. www. dominos. com. tr ya da herhangi bir Domino’s uygulamasından verilecek olan Paketos siparişi ile küçük boy pizza, elma dilim patates ve çıtır tavuk topları Domino’s Pizza severlere sadece 19,90 TL’ye ulaşıyor. Ayrıca Ye Kazan ile her 5 siparişte, 1 adet orta boy pizza da hediye ediliyor.

    Türkiye’nin önde gelen evlere servis markası Domino’s Pizza, en sevilen lezzetlerini bir araya getirdiği Paketos’u müşterilerine sunuyor. Domino’s Pizza’nın vazgeçilmez tatlarından dumanı üzerinde tüten nefis bir pizza, elma dilimli patatesler ve çıtır tavuk topları Paketos’ta bir araya gelerek lezzet tutkunları için 19,90 TL’ye sunuluyor.

    Domino’s Pizza ayrıca doya doya pizza yemek isteyen pizza severler için de www. dominos. com. tr adresinden ya da herhangi bir Domino’s uygulamasından verilecek olan 5 siparişe, 1 orta boy pizza hediye ediyor.

    Paketos ile Domino’s Pizza’nın en sevilen üç farklı lezzeti evlere servisle kapınıza gelirken, kalabalık aileler, evlerde toplanan arkadaşlar, ne kadar yese de pizzadan bir türlü vazgeçemeyenler dilediğince pizza sipariş ederek enfes lezzetlere doyuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.