DOLAR 32,587
EURO 34,7872
ALTIN 2509,024
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    UfozayTürk Uzay Macera Etkinliği 22 Eylül – 07 Ekim tarihlerinde Outlet Center İzmit’te

    UfozayTürk Uzay Macera Etkinliği 22 Eylül – 07 Ekim tarihlerinde Outlet Center İzmit’te
    19.09.2018
    A+
    A-

    Outlet Center İzmit’te 22 Eylül – 07 Ekim 2018 tarihleri arasında ücretsiz gerçekleştirilecek olan, UfozayTürk Uzay Macera Etkinliğinde çocuklar simülasyonla uzay deneyimi yaşayacak.

    Uzayın derinliklerine heyecan dolu bir macera sunan UfozayTürk Uzay Macera Etkinliği, çocuklarla bu yıl da Outlet Center İzmit’te buluşuyor.

    22 Eylül – 07 Ekim 2018 tarihlerinde, hafta içi günlerde 14.00 – 20.00, hafta sonu günlerde 13.00 – 21.00 saatleri arasında, 4 ila 12 yaş aralığındaki minik ziyaretçilerine uzay yolculuğunun duygusunu yaşatacak olan Outlet Center İzmit, UfozayTürk Uzay Macerası Etkinliği ile çocukların büyük ilgisini çekecek.

    Çocuklara; astronot kostümü, kask ve özel astronot botları giydirilecektir. 7’şerli gruplar halinde yaklaşık 6m çapındaki ve 3,5m yükseklikteki dev UFO’ya binerek, izledikleri simülasyon ile gezegenleri dolaşacaklar.

    Bu esnada aileleri de, çocuklarının simülasyon içindeki anlarını ekranlardan izleyebilecekler. Her seansın yaklaşık yarım saat süreceği etkinlikte güneş sistemindeki tüm gezegenleri dolaşan minikler etkinlik sonunda sertifika da alabilecek.

    Outlet Center İzmit’te, 22 Eylül – 07 Ekim 2018 tarihlerinde, 4 ila 12 yaş aralığındaki çocuklar için ücretsiz gerçekleştirilecek olan UfozayTürk Uzay Macera Etkinliğine herkes davetlidir. UfozayTürk Uzay Macera Etkinliği; özgün, tiyatral, eğitici ve bizzat çocuğun deneyimlediği bir show etkinliğidir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.