DOLAR 32,5541
EURO 34,8587
ALTIN 2437,542
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uğur Ayaydın: IPEKYOL, TWIST ve MACHKA mağazalara ara verdi

    Uğur Ayaydın: IPEKYOL, TWIST ve MACHKA mağazalara ara verdi
    19.03.2020
    A+
    A-

    Ayaydın-Miroglio Genel Müdürü Uğur Ayaydın, Koronavirüse karşı yeni tedbirler aldıklarını duyurdu…

    Tüm dünyada başlayarak ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) pandemisi sebebiyle, daha önce hiç tecrübe etmediğimiz bir süreçten geçiyoruz.

    Mağazalarımızı ziyaret eden misafirlerimizin, çalışanlarımızın ve ailelerinin sağlığına büyük önem veriyoruz. Sorumluluklarımızın bilincinde olarak bu süreci büyük bir özen ve ciddiyetle yönetiyoruz.

    Koronavirüs (Covid-19) salgınının yayılmasını önlemek amacıyla aldığımız tedbirler kapsamında; 17.03.2020 tarihi itibariyle Edirne’de bulunan üretim tesisimizin ve 19.03.2020 itibariyle de Türkiye genelindeki tüm IPEKYOLTWIST ve MACHKA mağazalarımızın faaliyetlerine bir süreliğine ara verme kararı aldık. Bu süreçte online sitelerimizden hizmet vermeye devam edeceğiz.

    Mağazalar, Fabrika ve Merkez Ofis çalışanlarımızın tamamı, hijyen konusunda dikkatli olmaları ve belirlenen tüm kurallara uymaları, zorunlu olmadıkça kalabalık yerlerden uzak durmaları ve sosyal etkileşimi asgari düzeye indirmeleri konularında bilgilendirilmiş ve idari izne gönderilmiştir.

    Sağlığımız önceliğimiz ve hepimiz birbirimizden, birimiz hepimizden sorumluyuz.

    Sağlığımızı birlikte korumak için gerekli ve hayati önem taşıyan tüm tedbirleri almak ve bir an önce bu zor günlerin üstesinden hep birlikte gelebilmek en öncelikle hedefimiz.

    Yaşadığımız bu üzücü süreçleri geride bırakarak sağlıklı günlerde tekrar buluşabilmek ve tüm değerli misafirlerimizi mağazalarımızda en kısa sürede tekrar görebilmek dileğiyle…

    Saygılarımla

    Uğur AYAYDIN

    Ayaydın-Miroglio Genel Müdürü

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.