DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı Modeko sona erdi

    Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı Modeko sona erdi
    13.03.2020
    A+
    A-

    Papatya Mobilya yeni koleksiyonlarıyla sektörel gücünü bir kez daha ortaya koydu

    Global pazarda 450 milyar dolarlık pazar payı bulunan mobilya sektörü, 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı Modeko’da bir araya geldi. Papatya Mobilya, 04-08 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilen fuar kapsamında yeni ürün serilerini sektör profesyonelleri ve katılımcılarla buluştururken, dünya standartlarındaki gücünü bir kez daha ortaya koydu.

     

    Türkiye’nin en önemli mobilya platformu 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı Modeko sona erdi.  Profesyonel kullanıma yönelik ürünleri ve proje bazlı yatırımlarıyla bilinen Papatya Mobilya’nın 154 m²’lik standında dünya standartlarını yansıttığı ürünleri büyük ilgi görürken, sektörü hareketlendiren 5 günlük bir fuar süreci yaşandı. 200’ün üzerinde ulusal ve uluslararası firmayı ağırlayan fuar, sektörün ihracat kanalında da önemli gelişmelere sahne oldu.

    Birinci sınıf malzeme güvencesi ve ilham veren tasarım

    Papatya Mobilya, 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı Modeko’da tüm ürün gruplarının yanı sıra Opal ve X-Treme koleksiyonlarının yeni kumaş alternatifleriyle oluşturulan soft versiyonları ile Wave Şezlong’u ziyaretçilere sundu. Opal Wox Koltuk, markanın tasarıma odaklanan vizyonunu en iyi biçimde yansıttı. Özenle seçilmiş çoklu renk alternatifleri, minimal detayları ve özgün tasarımıyla Opal Wox Koltuk, Papatya Mobilya’nın en gözde ürünlerinden biri olarak hem iç hem de dış mekanlarda kullanılabiliyor. Fuarda Papatya Mobilya tarafından sunulan bir diğer ürün X-Treme Pro ise ergonomik tasarımı ile büyük ilgi gördü. Polipropilen gövde ve metal ayağın mükemmel birleşiminden oluşan ürün, birinci sınıf malzemenin güvencesini tüm katılımcılara hissettirdi. Papatya Mobilya’nın fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunduğu Wave Şezlong ise polipropilen gövde ve alüminyum çerçevenin uyumunu sunarken, yeni nesil tasarım anlayışıyla yaz esintisini fuar alanına taşıdı. Nefes alabilen file yüzey ve vücudu saran geniş sırt bölümüyle konforlu ve keyifli dinlenme imkanı sunan Wave Şezlong, estetik görünümü ve dayanıklılığıyla benzersiz tasarımın farkını ortaya koydu.

    “Başarımızı koleksiyonlarımızdaki sürekliliğe ve satış sonrası hizmetlerimizdeki titizliğimize bağlıyorum”

    Papatya Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özbakar, fuarla ilgili yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz yıl fuarla birlikte bölgesinde yetkin yeni satış noktaları oluşturmuştuk. Proje satış yönünden de verimli bağlantılar kurulmuştu. Bu yıl anlık sipariş ve sıcak satış anlamında daha verimli bir fuar süreci geçirdik. Bu durumu hem fuarın başarısına hem de turizm sektörünün canlanmasına bağlıyoruz. Her zaman olduğu gibi Papatya Mobilya kalitesiyle ve oluşturduğu değerle dikkat çekti. Mevcut müşterilerimiz kalite ve tasarım odaklı ihtiyaçlarını karşılamak adına bizi ziyaret ettiler. Kurulan yeni bağlantılar her iki tarafı da pozitif yönde etkiliyor. Yeni koleksiyonlarımız ihtiyaca yönelik çözümler olduğundan müşterilerimiz fuardan memnun biçimde ayrıldılar. Başta Suudi Arabistan, Libya, Filistin, Kosova olmak üzere birçok farklı ülkeden ziyaretçimiz oldu. Bu doğrultuda, ihracat yönünden de verimli bir süreç geçirdik. Fuardaki başarımızı koleksiyonlarımızdaki sürekliliğe ve satış sonrası hizmetlerimizdeki titizliğimize bağlıyorum.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.